DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

středa 18. března 2015

Home » » Minirecenze/minireview - INCARNATED - Try Before Die (2014)

Minirecenze/minireview - INCARNATED - Try Before Die (2014)


INCARNATED - Try Before Die 
CD 2014, Selfmadegod Records

Polští šílenci INCARNATED se pohybují na undergroundové scéně už nějakou dobu (přesněji od roku 1992) a tak je na ně spolehnutí. Jejich nátlakový death metal, plný odkazů jak na SINISTER, VADER, GRAVE, DISMEMBER, NIHILIST, VOMITORY je krutý, šílený, plný masakrujících riffů, nekompromisního vokálu a hniloby. Pokud máte rádi podobný, do krvavého masa zahalený smrtící kov, budete určitě spokojeni i letos. Jeden blast beat střídá druhý, krkolomné kytarové motivy se proplétají v nekonečných smyčkách a vám nezbývá nic jiného, než stát jako opaření. Pokud se tedy nenecháte do toho mlýnku na maso strhnout. To pak musíte pařit jako o život, skáčete, trháte si vlasy a zarýváte nehty do dlaní. Podobně laděné nahrávky nejsou určeny pro slabší povahy, ani pro technicky náročné posluchače. Tady se hraje pro absolutní výmaz vašich mozků, pro rozřezání mrtvých těl. INCARNATED mohou klidně dělat kulisu všem amatérským patologům při jejich oblíbených "živých pitvách". Maso létá vzduchem, střeva se plazí po zemi jako neklidná háďata a mozek s plesknutím dopadl opět na podlahu. 

Svět je někdy šílené místo pro život a ještě horší pro smrt. Poláci vzali všechen představitelný hnus, špínu a krvavou tmu a napěchovali ji do loňského CD. Album asi nebude vyhovovat úplně každému, ale moje každotýdenní páteční odchody z práce s "Try Before Die" na uších jsou již pověstné (smích). Domů jsem přicházel očištěn od marastu všedních dní, spokojený a s úsměvem. Tak to má být a tak je to správné. Brutalita se zde střídá s nářezem. Za mě spokojenost a deset uříznutých prstů k tomu. Nezkutečný masakr!



Asphyx says:

INCARNATED can easily do a backdrop for all amateur pathologists during their popular "live autopsies." Meat is flying through the air, intestines are crawling along the ground like restless cubs and brain is slaping down the floor againThe world is sometimes crazy place to life and  worse for death. Poles took all imaginable disgust, filth and bloody darkness and rammed it into the last CDThe brutality take turns the cuts. Satisfaction for me and ten cut fingersIncredible carnage!

https://www.facebook.com/INCARNATED.poland
http://www.myspace.com/incarnatedband
http://selfmadegod.com/
Share this games :

TWITTER