DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

čtvrtek 31. prosince 2015

Home » » Minirecenze/minireview - GRAVESLAVE - Corpseborne (2015)

Minirecenze/minireview - GRAVESLAVE - Corpseborne (2015)


GRAVESLAVE - Corpseborne
EP 2015, vlastní vydání

Absolutní nasazení, divoké rytmy a šílené vyhrávky. To jsou náležitosti, kterými se snaží zaujmout američtí death metalisté GRAVESLAVE. Kapela je to teprve rok stará a mlátí to ve stylu MISERY INDEX, NILE, CRYPTOPSY, SUFFOCATION, ale i třeba BLOODBATH, případně SLAYER (v sólech). A že jim to jde dobře. Pokud máte rádi reálný, syrový a energický smrtící kov, myslím, že by vás mohla tahle maniakální parta zaujmout. Skupina se nebojí ani pomalejších pasáží, ale základ je samozřejmě položen na zběsilých sypačkách. Oceňuji krásně surový zvuk a dobré nápady. Když si k tomuhle všemu ještě připočtete krásný obal, máte před sebou smečku, která nedá nikomu nic zadarmo. Rozseká vás, naporcuje, vykostí, vymačká a pak pohodí do rohu pokoje jako použitý hadr. Tady se hraje pro fanoušky, kteří to rádi roztočí v mosh pitu, pro všechny, kdo nechtějí řešit nějakou tu špinavost. 

Postupem času vyrostlo zmiňované EP v poměrně dobře stravitelný kousek krvavého masa. Nic pro slabé povahy, ani pro technicky zaměřené příznivce, ale pro nás, kteří jsme již dlouhou dobu prostoupeni temným undergroundem, se jedná o velmi příjemný poslech. Kapela to nebude mít rozhodně lehké, podobných je velká spousta, ale jako první zápis do knihy nemrtvých mohu EP jen a jen chválit. Doufám, že se brzy dočkáme dlouhohrající desky a plně si vychutnáme další a další krev. Budu se těšit.

Ochutnávka v podobě EP "Corpseborne" se povedla. Je plná nechutných rytmů, energických riffů a temné nálady. Mám pro podobnou hudbu slabost a skladby si opravdu užívám. Pokud máte rádi syrový, krutý a reálný death metal, tak neváhejte! Budete odměněni šesti dynamickými songy, které vás rozsekají na malé kousky. Líbí se mi energie, síla a nasazení, které je z desky cítit. Doporučuji všem old schoolovým fanouškům, příznivcům otevřených hrobů a poctivé muziky. Pořádně krvavé EP!




Asphyx says:

Tasting in the form of the EP "Corpseborne" was succesfull. It is full of disgusting rhythms, energetic riffs and dark mood. I have a weakness for similar music and I really enjoy the songs. If you like raw, cruel and real death metal, so don't hesitate! You will be rewarded with six dynamic songs that chop you into small pieces. I like the energy, strength and using all their strength that can you feel from the CD. I recommend to all old school fans, supporters of open graves and honest music. Really bloody EP!

Share this games :

TWITTER