DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

čtvrtek 27. dubna 2017

Home » » Recenze/review - ANTROPOFAGUS - Methods of Resurrection Through Evisceration (2017)

Recenze/review - ANTROPOFAGUS - Methods of Resurrection Through Evisceration (2017)


ANTROPOFAGUS - Methods of Resurrection Through Evisceration
CD 2017, Comatose Music

Pořád se o to pokoušel, ale moc se mu to nedařilo. Bylo to již několikáté tělo, které se snažil oživit. Nakonec se mu zmrtvýchvstání povedlo. Zrodil monstrum, které první co udělalo, tak mu ukouslo hlavu i s páteří.

Italští brutal death metalisté ANTROPOFAGUS při prvním poslechu žádné monstrum ani nepřipomínali. Jenže nejsem z těch, kdo by psal názory na desky po pár setkáních. Album u mě musí dozrát. A "Methods of Resurrection Through Evisceration", jejich letošní deska, začala v mém přehrávači zahnívat až po delší době. O to víc hlasitěji, o to víc morbidněji.


"Methods of Resurrection Through Evisceration" asi nebude nahrávkou, která by vyhovovala každému. Dokonce jsem se setkal se zcela odmítavými názory. Slyším to jinak. Mě se letošní počin líbí, postupně mě přesvědčil, rozmělnil a rozdrtil. Riffy a nápady se od minulé desky, kdy pánové uctívali nade vše SUFFOCATION, lehce přiklonili víc k temnotě, jakou ji známe třeba u takových IMMOLATION. Vystopovat lze styčné body třeba i s takovými HOUR OF PENANCE, BENEATH, ABYSMAL TORMENT, SEPTYCAL GORGE, DESECRAVITY a dalšími brutalisty. Novinka působí velmi kompaktním dojmem. Lze sice považovat za další stylovou desku bez jakékoliv invence, ale nám, co rádi mokvající krev, to příliš vadit nebude. Za mě osobně se jedná o velmi zdařilé dílo, které jsem poslouchal s chutí nadšeného řezníka. Promyšlený masakr!


sumarizace:

Nové album ANTROPOFAGUS je nahrávkou, která je plná death metalového násilí. Je ranou mezi oči, nekompromisním materiálem, který vás rozdrtí. Kombinace krutých riffů, skvělého zvuku a obrovského tlaku dělá z novinky velmi bolestivou death metalovou desku. Tohle je klasický, brutální death metal, který vám vymáchá obličej v kaluži plné krve. Žádné ústupky, žádný oddych. Jen kruté riffy, ostrý hlas a odpadající kusy vašeho těla. "Methods of Resurrection Through Evisceration" řeže jako motorová pila, která nejde zastavit. Naporcovat, pověsit na háky a po odkapání zahodit na hromadu! Všichni fanoušci klasického brutálního death metalu by měli zbystřit svoji pozornost. V Itálii byla uvařena hodně krvavá kaše. Nahrávka působí jako srážka s pořádně rozjetým vlakem. Doporučuji všem hudebním patologům, všem fanouškům smrtícího masakru. Brutální death metalové album, které zabíjí na potkání! Skvělá morbidní práce!

Asphyx says:

The new album by ANTROPOFAGUS is full of death metal violence. It´s a hit between eyes, uncompromising material which will smash you. This combination of cruel riffs, amazing sound and huge pressure makes this album a very hurtful death metal album. This is a classic brutal death metal which will soak your face in a puddle of blood. No concessions, no rest. Just cruel riffs, sharp voice and falling pieces of your body. "Methods of Resurrection Through Evisceration" cuts like a power saw which is impossible to turn off. Carve it, hang it on hooks and discard it on a cluster after draining. All of those fans of the classic brutal death metal should pay attention. There has been cooked a very bloody mash in the Italy. The album feels like a fast train accident. I would suggest it to all musical pathologists, all fans of death massacre. Brutal death metal album which kills everything, everywhere! Amazing morbid work!


Tracklist:
1. Whirlwind Of Initiation
2. Spawn Of Chaos
3. Chants For Abyzou
4. Praise To A Hecatomb
5. Methods Of Resurrection Through Evisceration
6. Omnipotent Annihilation
7. The Abyss (Chapter One)
8. Quintessence Of Suffering
9. Deception Of The Blood
10. Living In Fear (Malevolent Creation cover)

Share this games :

TWITTER