DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

čtvrtek 20. dubna 2017

Home » » Recenze/review - SOULROT - Nameless Hideous Manifestations (2017)

Recenze/review - SOULROT - Nameless Hideous Manifestations (2017)


SOULROT - Nameless Hideous Manifestations
CD 2017, Memento Mori

Tenhle výlet jsem si nemohl nechat ujít. Vždyť kdy se našinci poštěstí navštívit prastaré chilské pohřebiště, zažít s tamními několik okultních obřadů, předčítat po nocích z H.P. Lovercrafta a za zběsilých tanců vzývat temnou vesmírnou energii. Stačilo si pustit prvotinu kapely SOULROT.


"Nameless Hideous Manifestations" je odkazem starých dobrých ENTOMBED, NIHILIST, ASPHYX, AUTOPSY,  NIRVANA 2002, CARCASS, DEMIGOD, TRAUMATIC, CARNAGE. Samozřejmě doplněným o typickou jihoamerickou neurvalost a zběsilost. Výsledkem je pak album, které vám vytrhá při headbangingu vlasy i s kořínky. Osobně považuji tuhle smečku za svůj soukromý jarní objev.



Jsou kapely, které mohou předvádět bůhví jaké krkolomnosti a není jim to nic platné. Pak přijde smečka jako SOULROT, odjistí první granát a jsem ztracen. Líbí se mi, že si pánové na nic nehrají, jednoduše nastoupí, vyloží náklad plný starých prašivých kostí, hniloby a špíny a odejdou středem. Zůstane po nich jen spálená země, pár obtisknutých pentagramů na zdech a vzpomínky, které se vám budou ještě dlouho vracet ve zlých snech. Mám rád podobnou hudbu, jsem pro ní zrozen a užívám si ji plnými doušky. Vždyť co může být lepší, než večerní návštěva místní chilské márnice? "Nameless Hideous Manifestations" mě velmi mile překvapilo. Je pro mě albem, které otevírá staré hroby! Silná morbidní nahrávka!


sumarizace:

První dlouhohrající album SOULROT se opravdu povedlo. Kombinace studených melodií, krutého zpěvu a neskutečné energie na mě opět funguje. Ze záhrobí povstali všichni nemrtví a svět je doslova zahalen krví. Nahrávka působí jako rozkládající se mršina. Old schoolové motivy, smrt v očích a nekonečné utrpení. Tohle všechno při poslechu zažijete. Budete odcházet od svých hi-fi věží rozsekáni na malé kousky, vaše mysl bude čistá a krev nakažená. CD s klidem mohu doporučit všem poctivým fanouškům reálného death metalu, kteří se rádi prohrabují starými kostmi. Exhumujte staré mrtvoly, vypusťte zombie na tento svět! Přijdu si jako v nějakém hodně krutém hororu. Morbidita, špína, hnus a neskutečný tlak. To všechno na "Nameless Hideous Manifestations" naleznete. Tento masakr jen tak někdo nepřežije. Old school death metal, u kterého praskají víka od rakví! Vynikající záležitost!

Asphyx says:

The first full-length album SOULROT came really off. The combination of cold melodies, harsh vocals and incredible energy works again. The dead and undead rose from the beyond and the world is wrapped in blood. The recording acts like a decomposing carcass. Old school motifs, death in the eyes and endless suffering. All this you'll experience during listening. You'll leave from your hi-fis cut into small pieces, your mind will be clear and blood infected. I can recommend this cd to all honest real death metal fans who likes rummaging in old bones. Exhume old corpses, let zombies out into this world! I'm coming like in very brutal horror. Morbidity, dirt, filth and surreal pressure. This all you'll find on "Nameless Hideous Manifestations". This massacre can survive only someone. When you are listening this old school death metal, the lids from the coffins are cracking! Excellent thing!

Share this games :

TWITTER