DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

středa 6. února 2019

Home » » Recenze/review - AUGURIUM - Unhallowed Ascendance (2018)

Recenze/review - AUGURIUM - Unhallowed Ascendance (2018)


AUGURIUM - Unhallowed Ascendance
CD 2018, vlastní vydání

Jsem rád, že na stole je již prostřeno. Byl to těžký den a už se mi sbíhají sliny. Vonící mísy, maso, odtrhané čerstvě od kostí. Mleté, polévka z očí, řízky. Odkrajuji lahodné kousky a povaluji je na jazyku. Nasládlá chuť lidských tkání, ještě tam trošku zbylo. Musím dolů, do sklepa, ale až dopiji víno. Červené se hodí nejlépe. Jsem od přírody lovec, jsem predátor, tak si užívám. Je libo mozeček? 

Death metal byl vždycky o nechutných věcech, o špíně, krvi, o lebkách a kostech. Hnus patří k tomuto stylu jako k mrtvému zimník. Kanadští AUGURIUM to moc dobře vědí a se svým prvním dlouhohrajícím albem si mě ihned naklonili na svoji stranu. Hrají poctivě, klasicky a tradičně, ale do skladeb vkládají i zajímavé a neotřelé momenty. V tom obrovském množství kapel, které každý den vydávají svojí hudbu, mě zaujali. Temnotou.



"Unhallowed Ascendance" je deskou s velmi zvláštní náladou. Za řemeslnou zručností stojí navíc opravdu dobré nápady, chuť ničit a lovit. Musím jít znovu do sklepa, vzít si sekeru a připravit maso na další den. Cítím z hudby AUGURIUM tlak, sílu, energii a navíc takový ten špinavý odér, který mám u death metalu tolik rád. Songy jsou nebývale kruté, ale zároveň propracované. Brutalita je dávkována a hlavně zacílena tím správným směrem. Určitě znáte ten pocit, když máte radost, že jste si pro sebe objevili další dobrou muziku. "Unhallowed Ascendance" možná není úplně dokonalým dílem, ale mě neskutečně baví. A o to jde, jak známo, především. Podejte mi nůž, nabrousím si ho sám. Porcování masa je mým koníčkem. Popíjím víno, poslouchám novou desku AUGURIUM a jsem absolutně spokojený. Smrt číhá za každým rohem, vše je v pořádku. Zajímavý death metalový masakr!


sumarizace:

AUGURIUM letos předkládají velmi dobrý, tradiční materiál. Novinka je pořádně ostrým kořením, které si budete dávat s chutí. Líbí se mi atmosféra celé nahrávky, která je dynamická a krutá. "Unhallowed Ascendance" je opravdu surovým albem, oceňuji temnotu. Hniloba se zde potkává s brutalitou ve velmi zajímavém poměru. Poslech si užívám a rád se k albu budu vracet i v budoucnu. Novinka je úderem přímo do obličeje. Nekompromisním, drsným, syrovým. Morbidní záležitost! Velmi dobrá zabijácká práce!

Asphyx says:

AUGURIUM presented very good, traditional material this year. The news is pretty sharp spices that you'll get to like. I like the atmosphere of the whole album, which is dynamic and cruel. "Unhallowed Ascendance" is very crude album, I'd appreciate with darkness. Rot meets brutality in very interesting ratio. I enjoy listening and I'll return to this album in the future. News is a punch in the face. Uncompromising, harsh, raw. Morbid issue! Very good killer job!


Tracklist:
1. Desire For Entrails 
2. Impervious Onslaught 
3. Whore Of Belial 
4. Bloodletting Of The Arterial Filth 
5. Vile Dismemberment 
6. Rite To Massacre 
7. Neurodegenerative 
8. Unhallowed Ascendance

Line Up:
Skylar Tizzard - Vocals, Bass
Carly Brown - Drums
Cejay Carnochan - Rhythm Guitar
Logan Barlow - Lead Guitar


Share this games :

TWITTER