DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pátek 21. října 2022

Home » , , , , , , , , , , , , , , , » Recenze/review - INFERIA - Grind Cumpaign (2022)

Recenze/review - INFERIA - Grind Cumpaign (2022)


INFERIA - Grind Cumpaign
CD 2022, Great Dane Records

for english please scroll down

Musí to být pravda, teď už tomu věřím! Poslouchám totiž už nějaký čas novou desku death grindových INFERIA a mé nejděsivější představy se staly skutečností. Jinak si to totiž nedovedu vysvětlit. Někdy hluboko pod zemí, v zakázaných laboratořích, musí být klonovací kolonie. Jak by jinak bylo možné, že lidé postupně hloupnou a stávají se jenom dobytkem, jdoucím na porážku?

Představa, že se narodíme a jsme jen kusem masa, které čeká na konci jatka, není zase tak nereálná. Obzvlášť, pokud posloucháte tak masakrující desky, jako je "Grind Cumpaign". Je to výmaz mozku, totální nářez bez kompromisů. Vydechnout nedostanete ani na chvilku. Kapela vám vystřelí mozek z hlavy, vyvrhne vás zaživa. A jejich songy fungují i naživo. Něco o tom vím, hráli před lety u nás na festivalu DEADLY STORM. 


Kapela působí na scéně od roku 1989 a od počátku má zcela jasno, co a jak chce hrát. Je to extrém, který rozhodně není pro slabé povahy, ale také nic, co by jsme my, staří maniaci nestrávili. Znáte to, tahle parta patří do stejné líhně kapel jako ROTTEN SOUND, NASUM, PIG DESTROYER, GADGET, NAPALM DEATH. To jen aby bylo jasno. Na mě působí novinka takovým tím správně shnilým dojmem. Jako když najdete kousek od domu mrtvé zvíře a přemýšlíte, na jakou chorobu zemřelo. Nebo když navštívíte v úvodu zmiňovanou laboratoř na výrobu prototypu nového člověka. Zvrhlejšího, šílenějšího, hloupějšího, než ten současný. Líbí se mi absolutně zničující a drtivý zvuk, melodičtější vyhrávky, které pokaždé tu smršť, která se na albu odehrává, pěkně oživí a osvěží posluchače jako čerstvá krev. INFERIA na to jdou brutálně, surově. Než aby vám něco vysvětlovali, tak vám raději uříznou hlavu dalším riffem. Je to 32 minut absolutního šílenství, rozprostřeného do 22 skladeb. Víte co je nejlepší? Pokaždé, když čtu o nějakém nepotrestaném vrahovi, pokaždé, když vidím nespravedlnost, tak si na tuhle desku vzpomenu. Musím si čím dál častěji od podobných informací očistit myšlenky. A "Grind Cumpaign" je pro to více než vhodná. Grind death metalový masakr, který vám vystřelí mozek z hlavy! 


Asphyx says:

It must be true, I believe it now! I've been listening to the new album of death grind INFERIA for some time now and my scariest fantasies have come true. I can't explain it any other way. Somewhere deep underground, in forbidden laboratories, there must be a cloning colony. How else could it be that people gradually become stupid and become just cattle going to the slaughter?

The idea that we are born and are just a piece of meat waiting to be slaughtered is not so unrealistic. Especially if you listen to records as butchering as "Grind Cumpaign". It's a brainwashing, a total blast without compromise. You won't get a moment to breathe. The band will blow your brains out, eviscerate you alive. And their songs work live. I know something about it, they played at DEADLY STORM festival here years ago.


The band has been on the scene since 1989 and has been very clear from the beginning what and how they want to play. It's an extreme that is definitely not for the faint of heart, but also nothing that us old geeks wouldn't digest. You know, this crew belongs to the same brood of bands as ROTTEN SOUND, NASUM, PIG DESTROYER, GADGET, NAPALM DEATH. Just to be clear. The novelty gives me that right rotten impression. Like finding a dead animal near your house and wondering what disease it died of. Or when you visit the prototype lab mentioned in the introduction. More degenerate, more insane, more stupid than the current one. I like the absolutely devastating and crushing sound, the more melodic passages that each time the whirlwind that takes place on the album is nicely revived and refreshes the listener like fresh blood. INFERIA go at it brutally, raw. Instead of explaining something, they'd rather cut your head off with another riff. It's 32 minutes of absolute madness spread over 22 tracks. You know what the best part is? Every time I read about an unpunished killer, every time I see injustice, I think of this record. I have to clear my mind of information like this more and more often. And "Grind Cumpaign" is more than suitable for that. Grind death metal carnage that will blow your brains out!


Tracklist:
01. Every Hole Dripping
02. Anally Yours
03. One Tit Wonder
04. Fuckathon
05. Anti-Sexicon
06. Skin To Skin Cuntact
07. She Was Asskissing For It
08. Mick Shagger
09. Frozen Clit
10. Remove The Hair Of The Heretics
11. Philharmonia Orgasmtra
12. Against Infibulation
13. Stains
14. Working Ass Hero
15. Fucked With No Vaseline
16. Mazophallate
17. I Give Her An Orgasm She Can't Refuse
18. Carnal Knowledge
19. Self Enema
20. Full Metal Shagged
21. (C)Untitled
22. Natio(A)Nal Erection Day



Share this games :

TWITTER