DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

čtvrtek 6. října 2022

Home » , , , , , , , , , , , , , , » Recenze/review - WEREGOAT - The Devil's Lust (2022)

Recenze/review - WEREGOAT - The Devil's Lust (2022)


WEREGOAT - The Devil's Lust
EP 2022, Iron Bonehead Productions

for english please scroll down

Asi nejsem sám, kdo kolem sebe pozoruje jasné vítězství Satana. Stačí se rozhlédnout. Na těla bez duše, na postavy, potácející se na světě z jediného důvodu. Získat víc moci, víc peněz. Zotročit ostatní. Stačí jedna krizová situace a stávají se z nás zvířata toužící po krvi. Vše jde na hranu, lidé se nenávidí kvůli drobnostem. Myslím, že je pořád potřeba na podobné věci upozorňovat. Protože démoni nikdy nespí! To si uvědomte. 

WEREGOAT patří mezi vyvolené, kteří již měli možnost peklo navštívit. A rozhodně se nejednalo o příjemnou návštěvu jako z nějakého filmu. Naopak, na stěnách visely kusy shnilého masa a všichni, kdo ještě věřili kdysi v dobro, byli páleni rozžhaveným železem. Tahle kapela patří do starých katakomb, kde se odehrávají pradávné rituály smrti. Black a death metal, ve vzájemné hnusné symbióze. 


Mám při poslechu pocit, že mě někdo svázal rezavými řetězy a pověsil na kamennou zeď. Ve staré, dávno nevětrané kobce. Do uší se mi, jako nějaké hřeby, pomalu dostávají jednotlivé skladby. Jsou prašivé, černé, chladné a smrdí sírou. Stejně jako celé EP, které muselo být nahráváno hluboko pod zemí, mezi rakvemi padlých kněží. WEREGOAT jsou ortodoxními členy řádu absolutních nihilistů. Hrají od srdce, s touhou zabíjet. Jejich tvorbu k tomu, co tvoří třeba takoví ARCHGOAT, DIOCLETIAN, MORBOSIDAD, BLASPHEMY, BLACK WITCHERY, TEITANBLOOD, BESTIAL WARLUST, PROCLAMATION. Zahaleni do černých kápí rozmlouvají s příznaky a modlí se k obráceným křížům. Oceňuji mrazivě špinavý zvuk, stylově krvavý obal, ale hlavně spoustu divokých, zběsilých nápadů. Pánové citují ze starých, dávno zaprášených spisů a dělají to velmi dobře. Bestie, která byla dlouho trápena hladem a zavřena v temných katakombách, se znovu probudila. Roztrhla řetězy a začala řádit. Zůstává po ní jenom bolest, nářek a nenávist, stejně jako po "The Devil's Lust". Peklo zase jednou ukázalo svoji tvář. Hnusnou, plnou boláků a hnisu. Je jen na vás, zda podáte ruku Ďáblu. Ten je, stejně jako já spokojený. Koneckonců, hraje se hlavně pro něj. Démonický black death metal, který vás spálí na popel! Inferno!


Asphyx says:

I guess I am not alone in observing the clear victory of Satan around me. Just look around. Bodies without souls, figures staggering around the world for one reason. To get more power, more money. To enslave others. It only takes one crisis to turn us into bloodthirsty animals. Everything goes to the edge, people hate each other over little things. I think we still need to draw attention to things like this. Because demons never sleep! Remember that.

WEREGOAT is one of the chosen few who have already had the opportunity to visit hell. And it certainly wasn't a pleasant visit like a movie. On the contrary, there were pieces of rotten flesh hanging on the walls, and anyone who still believed in goodness was burned with hot iron. This band belongs in the old catacombs where ancient death rituals take place. Black and death metal, in an ugly symbiosis.


Listening to it, I feel like someone has tied me up with rusty chains and hung me on a stone wall. In an old dungeon that hasn't been ventilated in a long time. Slowly, like spikes, the songs are getting into my ears. They are dusty, black, cold and smell of sulphur. Just like the whole EP, which must have been recorded deep underground, among the coffins of fallen priests. WEREGOAT are orthodox members of the order of absolute nihilists. They play from the heart, with a desire to kill. Their work can be compared to that of the likes of ARCHGOAT, DIOCLETIAN, MORBOSIDAD, BLASPHEMY, BLACK WITCHERY, TEITANBLOOD, BESTIAL WARLUST, PROCLAMATION. Wrapped in black hoods, they talk to signs and pray to inverted crosses. I appreciate the chillingly dirty sound, the stylishly gory cover art, but most of all the many wild, frantic ideas. The gentlemen quote from old, long-dusty writings and do it very well. The beast that has long been plagued by hunger and locked away in the dark catacombs has reawakened. It broke its chains and went on a rampage. All that's left is pain, lamentation and hatred, just like "The Devil's Lust". Hell has shown its face once again. Ugly, full of sores and pus. It's up to you to give the Devil a hand. He's as happy as I am. After all, he's the one he's playing for. Demonic black death metal that will burn you to ashes! Inferno!


Tracklist:
01. Tempter! Abuser! Satan Her Master!
02. Merciless Execution
03. Festering Womb Of Uncreation
04. The Devil's Lust
05. Goat Perversion
06. Burn Deep The Signs Of Hell



Share this games :

TWITTER