DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

úterý 24. listopadu 2015

Home » » Minirecenze/minireview - ANASARCA - Survival Mode (Demo 2015)

Minirecenze/minireview - ANASARCA - Survival Mode (Demo 2015)


ANASARCA - Survival Mode
Demo 2015, vlastní vydání

Němečtí death metalisté ANASARCA jsou klasici v tom nejlepším slova smyslu. Hrají od roku 1995 a mají na svém kontě již  tři dlouhohrající alba. Všechna vycházejí z těch nejtemnějších zákoutí undergroundu a jsou vhodným pokrmem pro všechny, kdo se zhlédli v devadesátkovém smrtícím kovu. Tmavé, chladem podbarvené melodie, kruté vyhrávky, energie, síla. Tohle vše cítím i z jejich novinkového dema. "Survival Mode" navazuje přesně na ty nejskrytější a nejvíc zlé lidské skutky. Když zazní v úvodu intro, ve kterém ječí a pláče nějaká oběť v podzemní kobce, navodí to tak morbidní atmosféru, až to nahání hrůzu. Podobný pocit mi pak vydržel až do konce celé desky. Tihle Němci moc dobře vědí, jak se tvoří tma!

Na albu můžeme potkat odkazy jak americké temné školy v podobě IMMOLATION, INCANTATION, tak technicko-brutální prvky působící stejným způsobem, jako pěst poslaná přímo do vašeho obličeje. Velmi se mi líbí ostrý a zároveň dobře čitelný zvuk. Máme tady co do činění přesně s tím druhem smrtícího kovu, který musí zaujmout snad každého fanouška dlouhých stínů, otevřených hrobů a jakési těžko popsatelné nálady. Bylo vám někdy těžko na duši, opájeli jste se smutkem a dolehla na vás tíha celého světa? Potom určitě budete vědět, o čem píšu. Čtyř skladbové demo sedí v přehrávači pevně a se stejnou jistotou a je podobné způsobu, jakým sedává na svém trůnu samotný Satan.

ANASARCA jsou na demu "Survival Mode!" temní, ostří, záhadní. Jejich death metal je vytažený snad odněkud z nejskrytějších zákoutí podzemí. Všechny skladby zní hodně mocně, tajemně a připomínají krutou nadvládu Satana na zemi. Album jsem poslouchal opravdu s velkou chutí. Podobná muzika mi proniká sama do krve, zahušťuje ji a dělá z ní černý hnis. Novinka se velmi podařila a s klidem ji doporučím všem, kdo se rádi přehrabují ve starých kostech. Takto nějak si představuji dobrý, reálný a nefalšovaný death metal! Smekám klobouk a klaním se tmě! 



Asphyx says:

ANASARCA  are on the demo "Survival Mode!" dark, sharp, mysterious. Their death metal is pulled out from some deepest recesses of the underground. All the songs sound very powerful, mysterious and remind the brutal domination of Satan on the Earth. I liked to listen to the album. Similar music comes into my own blood, makes it thick and changes it to black pus. The news is very succesfull and I recommend it to everyone who would like to rummage in the old bones. This is how I imagine good, real and genuine death metal! My hat off and I bow to the darkness!

Share this games :

TWITTER