DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

středa 18. listopadu 2015

Home » » Minirecenze/minireview - MARUTA - Remain Dystopian (2015)

Minirecenze/minireview - MARUTA - Remain Dystopian (2015)


MARUTA - Remain Dystopian
CD 2015,  Relapse Records

Je libo trochu toho chaosu a šílenství? Máte už dost televizních reklam s růžovými králíčky a dokonalými tvářemi? Chybí vám trošku té syrovosti a šílenství? Máte rádi krutou realitu? Tak potom jsou pro vás floridští grind deathaři MARUTA jako stvoření.  Sedmnáct songů doslova narvaných do dvaceti sedmi minut. Záseky ostré jako čepele čerstvě nabroušených nožů. Dynamika, masakr ušních bubínků, chorobný řev. Takhle nějak si představuji přesně kapelu, která mi bude hrát v pátek cestou z práce. Vyčistí vám mozek dočista dočista! Už nebudete potřebovat berličky v podobě adrenalinových sportů, ani zdravou výživu, dokonce ani soukromého psychologa. MARUTA vás zasypou vápnem a nechají pěkně uležet. Povstanete jako bájný Fénix z popela a budete silnější než kdy dřív.

Pro někoho zmatek, pro jiného hluk, pro mě nádherná energická hudba. Líbí se mi ta energie, nářezové chvilky, i absolutní inferno v podobě maniakálních sypaček. MARUTA se inspirují u svých kolegů MUMAKIL, NASUM, NAPALM DEATH, MISERY INDEX, CROWPATH. Co říkáte? Dobrá společnost, není-liž pravda? Američané pak navíc ještě přidávají nákyp z té  nejkvalitnější masokostní moučky. Nemůžu si pomoct, jsem ztracen ve víru hlukových stěn a je mi tady dobře. Samozřejmě, určitě bych nějakou tu drobnost, co mi vadí našel, ale nebudu to dělat, všechno totiž převálcuje nálož nekonečných elektrických výbojů. Psát něco dalšího vlastně ani nemá cenu. Tohle není hudba pro večerní rozjímání a hledání jemných nesrovnalostí, ale reálný a krutý svět. 

MARUTA letos nahráli album, které je doslova narvané šíleností. Ostré riffy, morbidní vokál a zběsilé tempo. Pro očistu vašeho mozku jako stvořené! Hudba zde připomíná svět po apokalypse. Zbylo nás jen pár věrných. Zbytek zemřel v nekonečných křečích. Brutalita, grindové pasáže a absolutní chaos. To jsou MARUTA. CD bych doporučil všem, kdo se chtějí pořádně rozsekat. Novinka je jako rána pěstí přímo do obličeje. Porazí vás a rozdrtí! Velmi dobře!




Asphyx says:

MARUTA recorded an album full of madness this year. Sharp riffs, morbid vocals and furious pace.  It is made for cleaning of your brain! The music here is like the world after the apocalypse. It has left  only a few devoted. The rest died in endless cramps. Brutality, grind passages and absolute chaos. These are MARUTAI would recommend this CD to everyone who wants to be cut up well. The news is like a punch in the face. It will defeat and crush you! Very well!

Share this games :

TWITTER