DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pondělí 5. června 2017

Home » » Recenze/review - TRIUMVIR FOUL - Spiritual Bloodshed (2017)

Recenze/review - TRIUMVIR FOUL - Spiritual Bloodshed (2017)


TRIUMVIR FOUL - Spiritual Bloodshed
CD 2017, Invictus Productions

Řekl mi můj vlastní stín, abych jej následoval. Vodil mě dlouhé hodiny po nekonečných chodbách podzemí, to prý abych se očistil a předstoupil před poslední soud bez jakéhokoliv náznaku lidství. Poslouchal jsem jako věrný pes. Zavedl mě do staré opuštěné kobky, kde nyní čekám, až se na mě, nehodného, dostane řada. A vůbec mi nepřijde, že umírám v nekonečných křečích.

TRIUMVIR FOUL jsou opět zde a znovu jsou doslova napěchovaní sírou. Smrt má mnoho podob a v podání těchto black deathových Američanů je ošklivá, mokvající, připomíná chrčení podříznutého hrdla. Vidíte ty rudé bublinky krve a děs v očích? Tak si představte, že mrtvola bude již řádně odložena, začne zavánět a dostávat běloskvoucí barvu. Vidíte to před sebou? Tak potom pochopíte, o čem je tahle deska.

 

"Spiritual Bloodshed" vycházejí ze stejného chaosu, jako třeba TEITANBLOOD, AUTOPSY, NECROVORE, BLASPHEMY, ARCHGOAT, PROCLAMATION, PSEUDOGOD a další kapely, které se zhlédly v šílenství. Pro poslech je nutná velká dávka odvahy, vnímavosti a trpělivosti. Nahrávka totiž dozraje až časem, až po odkrytí těch nejtemnějších vrstev. Člověk si připadá opravdu jako archeolog, který má vyšetřovat dávnou násilnou smrt. Vražda je vždycky hnusná, ale tentokrát za ní stojí mocnosti pekelné. A s těmito silami je ne radno si zahrávat. Schválně, zkuste se zavřít do temné komory, omezte venkovní vlivy a plně se soustřeďte na hudbu. Cítíte ty černé vibrace? Black death metalové album, které je chladné jako ruka utopence. Smrt je tak blízko!


sumarizace:

TRIUMVIR FOUL se povedlo zhudebnit tmu. Jejich novinka je hodně zlým albem. Zákeřným a ošklivým. Připomíná našeptávání od samotného Satana. Americká kapela jasně dokazuje, kdo je pánem temnoty. Kombinace všech špinavých extrémních stylů a jasný cíl dodává CD neskutečnou sílu. Nahrávka je tak spíše okultním obřadem, než jen pouhým zážitkem. Na povrch vylézají všechny zlé lidské vlastnosti. Jakoby se země dotýkaly černé mraky. TRIUMVIR FOUL nám přinášejí hodně zlou modlitbu. Myslím, že tentokrát budou duše zemřelých povolány na tento svět. "Spiritual Bloodshed" je deskou, která smrdí sírou!

Asphyx says:

TRIUMVIR FOUL were able to set to music the darkness. Their new album is very bad. Malicious and ugly. It reminds the whispering of Satan. American band shows clearly who is the lord of darkness. The combination of all dirty and extreme styles and clear goal gives incredible power to the CD. The recording is more occult ritual rather than mere experience. All  bad human characters are coming out from the surface. Like  black clouds touching the groundTRIUMVIR FOUL bring us very bad prayer. I think this time the souls of the dead will be called  to this world"Spiritual Bloodshed" is album, that stinks of sulphur!

Tracklist:
01. Asphyxiation
02. Serpentine Seed
03. Entranced by Filth
04. Tyrannical Chains of Flesh
05. Disemboweled Pneuma
06. Vomitous Worship in Rotting Tombs
07. Spiritual Bloodshed
08. Vrasubatlatian Rites

band:
SVN - Guest Noise/Interludes
D.F. - Guest Noise/Interludes
T.T. - Guest Guitar/Vocals 

Share this games :

TWITTER