DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pondělí 24. července 2017

Home » » Recenze/review - APPALLING - Secrets Of The Adept (2017)

Recenze/review - APPALLING - Secrets Of The Adept (2017)


APPALLING - Secrets Of The Adept
CD 2017, vlastní vydání

Našel jsem na oprýskané zdi zaschlé stopy krve. Marně jsem přemýšlel, komu mohly patřit a kdo zde vypustil svoji duši. Kousek za rohem leželo skučící tělo a já budu mít tenhle hrůzný čin nadosmrti vypálený v hlavě.

Američtí black deatheři APPALLING hrají přesně ten druh smrtícího kovu, který dokáže na místech, kde se stalo něco násilného, doslova vyvolat živé obrazy. Člověk si sedne, nechá se muzikou ovívat a najednou zjišťuje, že na dosud bílé zdi pokoje jsou promítány černobílé filmy plné utrpení.



Troufám si tvrdit, že "Secrets Of The Adept" je dobrým albem. Jen si občas říkám, že podobných smeček je poslední dobou obrovské množství. Jakoby byla pro kapely temnota natolik zajímavá, že se jí nechávají pohltit a nevidí pro šero kolem sebe. Nahrávka tak splňuje všechny náležitosti stylu, je dobře zvukově ošetřená a nepostrádá potřebný hnilobný feeling. Chtělo by to ale občas ještě víc přitlačit, pořádně nám zohavit naši mysl. Možná se v některých momentech poslouchá deska až moc "příjemně". Každopádně, jedná se o prvotinu a jako taková je velmi zdařilým dílem. Těším se na další tmu!


sumarizace:

"Secrets Of The Adept" je pořádně temným kouskem hudby. Death/black metal v provedení APPALLING je nechutný, ošklivý, zlý a pochází snad ze samotného pekla. Oceňuji černou jiskru, kterou zde cítím z každé skladby. Album je to ostré, mokvající a nahrané někde v hlubokých bažinách plných mrtvol. Americká kostnice byla otevřena a vydává další a další svědectví o zlu. Skladby jsou mocné, krásně gradují a mají v sobě spoustu temné energie. Vítejte na okultní mši, podávat se budou prokleté hostie! Černý death metal, který otevírá dveře do podzemí! Velmi dobře!

Asphyx says:

"Secrets Of The Adept" is a really dark piece of music. Death/black metal in interpretation of APPALLING is disgusting, ugly, evil and comes perhaps from hell itself. I appreciate the black sparkle that I'm feeling from each song. The album is sharp, weeping and recorded somewhere in the deep swamps full of corpses. American ossuary was opened and gives more and more testimony about evil. The songs are powerful, they escalate nice and have a lot of dark energy. Welcome to the occult Mass, it will be served cursed wafers! Black Death Metal, which opens the door to the underground! Very good!


Tracklist:
1. On The Backs Of Horses
2. Additives, Sedatives And Bandages
3. Appalling
4. Secret Of The Adept
5. Deep Dead
6. Play It Backward / Lord Of The Cemetery / The Familiars
7. Forlorn Metropolis
8. Satan's Shaman

band:
B. M. - Vox
J. K. - Bass
C. R. - Drums
D. M. - Guitar
T - Guitar

Share this games :

TWITTER