DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pondělí 31. července 2017

Home » » Recenze/review - ZURVAN - Gorge of Blood (2017)

Recenze/review - ZURVAN - Gorge of Blood (2017)


ZURVAN - Gorge of Blood
CD 2017, Satanath Records

Dusím v sobě vztek, přemáhám se, abych nezačal křičet. Ze všech stran na mě útočí nesmyslné věty a slova od lidí, kteří znají jenom jed. Potřebuji pryč, odstřihnout se od tohoto světa a naplnit se temnotou. Utíkám, běžím, se strachem v zádech. Zavírám se do svého pokoje a zatemním okna. 

Pouštím si novinku íránských ZURVAN stále dokola a přemýšlím, proč se na stěnách mého pokoje promítají ty ošklivé rohaté tváře. Kapela přináší letos smrdutou esenci blacku a deathu v provedení, které mi dělá více než dobře. Jsem najednou v lese, zatěžkán nechutnými riffy, ploužím se spálenou krajinou. Cítíte také zkaženou krev?



ZURVAN jsou ledově studení, jako DISSECTION. Jsou také temní, žhnoucí, oškliví, neotesaní a hlavně - mají tu správnou černo černou atmosféru. Vypadá to, že velmi dobře rozumí své nečisté práci a rádi se pohybují na odvrácené straně našeho světa. Podobných kapel sice pobíhá poslední dobou všude okolo velké množství, ale i tak mi přijde, že Iráčané dokáží zaujmout. Novinka mě chytila do svých nečistých spárů, rád jsem se jí nechal unášet, přetvářet k obrazům plným bolesti. Jsem naladěn na záhrobí, jsem nasměřován do temnot. Zde mi je dobře a ZURVAN k tomu přispívají svým krvavým dílem. Black death metalové album, které probouzí démony!




sumarizace:

"Gorge of Blood" je deskou, která má velmi nakažlivou atmosféru. Připomíná temné rituály natolik uvěřitelně, že by na CD mělo být nalepeno varování před zlými silami. Black death metal je zde špinavý, uvěřitelný a nepostrádá velmi silné melodie. Desku si užívám úplně stejně jako pravé okultní obřady. Iránci hrají s nadšením, energií a dokážou vtáhnout do své nečisté hry. Jejich kruté příběhy opravdu ožívají a znesvěcují vše svaté. Z malé vesnice, ležící na úpatí hory, se vydal dlouhý průvod. Na nosítkách sedí další oběť. Démoni si žádají další a další maso. Ženy naříkají, muži mají zachmuřené tváře. V čele zástupu stojí členové kapely a nesou v rukou obrácené kříže. Zvony se opět houpají do kroku. Chodí to tady tak odjakživa a byla by škoda něco měnit. Pravý bezbožný black death metal!

Asphyx says:

"Gorge of Blood"  is an album with a contagious atmosphere. He recalls the dark rituals so believable that the CD should contain a warning against evil forces. This is Black Death Metal which  is dirty, believable and not lacking very strong melodies. This Album ..I enjoy exactly the same way as true occult rites. Iran maniacs are playing with enthusiasm, energy and are able to draw up their dirty play. Their cruel stories really come to life while desecrating everything holy. Totally right godless black/death metal!

Track list:
1. Gorge of Blood
2. Convulsion
3. Kiss of Death
4. Isolation of Sense
5. Self-Mutilation
6. Kafir
7. Zurvancide
8. Aggression
9. Hallucination
10. Swamp
11. Filthy Calendar of the Time
12. Freezing
13. Massacre

Line up:
Nâghēs - Guitars, Vocals
Tarōmad - Drums


Share this games :

TWITTER