DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

sobota 26. srpna 2017

Home » » Recenze/review - SLAUGHTBBATH - Contempt, War and Damnation (2017)

Recenze/review - SLAUGHTBBATH - Contempt, War and Damnation (2017)


SLAUGHTBBATH - Contempt, War and Damnation
CD 2017, Hells Headbangers

Donutili mě polykat ošklivé kousky zla. Přesypaná temnota, chladivý odér záhrobí, ruka umrlcova, hladící moji tvář. Stará dobrá smrt a její věrná fena nenávist. Někdy se ptám, kde se všechna ta tma v lidech bere? Odkud pochází? Možná z nové desky chilských SLAUGHTBBATH.

Ti hrají prastarý black metal z časů, kdy si ještě fanoušci zakopávali své džínové bundy na hřbitovech. Syrový, ošklivý, nechutně krvelačný. Ve stylu FORCE OF DARKNESS, BESTIAL MOCKERY, TEMPLE BELOW, POSSESSION, DESTROYER 666, SARCÓFAGO. Už zase praskají lebky pod kopyty jezdců apokalypsy. Podsvětí znovu otevřelo svoji náruč a zve nás na nekonečné black metalové orgie.


Občas si říkám, co se to s black metalem stalo? Spousta evropských kapel propadla komerci, jezdí i turné po velkých pódiích. Jejich věc, ale většinou tím ztrácejí potřebnou černou nenávist ve svých deskách. Tenhle styl má bolet, má být válkou s nebem, pekelným ohněm spalujícím další kříže. Tohle všechno SLAUGHTBBATH umí na výbornou. A mě nezbývá nic jiného, než je doporučit. Jsou pro mě důkazem, že brány do podsvětí jsou opět otevřeny. Tenhle špinavý, sírou a neurvalostí načichlý černý kov mám rád, drásá mě, nutí ke kreslení dalších a dalších pentagramů. Smrt! Inferno! Black metal! Satan s vámi! Skvělé album.


sumarizace:

SLAUGHTBBATH přinášejí na svém novém náladu opuštěných kostelů. Jejich black metal je kombinací tradičních postupů. Výsledkem je pak neskutečně návykové album. Nápady pocházejí ze samotného pekla a svět je při poslechu hodně těžké místo k žití. Přijdu si, jako by mi někdo dupl okovanou botou na hrudník a dusil mě po celou dobu nahrávky. Vše plyne v šíleném tempu, ale o to jedovatěji. Zahalte své tváře do kápí, sepněte ruce k obrácené modlitbě a velebte samotné peklo. Black metal je tady vytažený odněkud z nejvzdálenějších koutů podzemí. Deska, která drásá a bolí. Světlo během téhle nahrávky rozhodně neuvidíte. Black metal s hodně zlou atmosférou. Skvěle!


Asphyx says:

SLAUGHTBBATH bring us a mood of abandoned churches on their next album. Their black metal is a combination of traditional actions. The final product is amazingly addicting album. The ideas come from the Hell itself and the world is very difficult place to live in while listening to this album. I feel like someone stepped on my chest with an ironbound shoe and I am choking the whole time while the album is playing. Everything just flows in a mad tempo and all the more is this album poisonous. Cover your faces with capes, clasp your hands to pray and bless the Hell itself. This black metal is taken from the farthest corners of the underworld. This album hurts and scarify. You will definitely see no light during this album. Black metal with a very cruel atmosphere. Great!    


SLAUGHTBBATH are:
SkullShredder - guitars, backing vocals
SelfDesecrator - vocals, bass
Negro - drums
Share this games :

TWITTER