DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

středa 25. října 2017

Home » » Recenze/review - MOULDERED - Chronology of a Rotten Mind (2017)

Recenze/review - MOULDERED - Chronology of a Rotten Mind (2017)


MOULDERED - Chronology of a Rotten Mind
CD 2017, Satanath Records

Hlava, rozseknutá na dvě části se nemůže navzájem dohodnout, kdy vykrvácet. Temnota plná násilí, mrtvolná komora, zničená lidským hnisem a špínou. Brutalita se ukrývá v každém z nás. Musela zase jednou ven, vystavit na odiv své zhnisané rány. Hudba je jak zprávy v černé kronice. Zlá, ošklivá, dunivá. 

Kolumbijská četa plná hudebních zabijáků si říká MOULDERED. Letos přichází s deskou plnou gore záležitostí, smrti a sadismu. Tohle album by mohlo oslovit fanoušky CANNIBAL CORPSE, DYING FETUS, CRYPTOPSY. Kroutí se červi do rytmu rozkládajícího těla. Smrt je zase jednou pěkně blízko.



"Chronology of a Rotten Mind" je vskutku morbidním zážitkem. Kapela ctí základní náležitosti stylu. Přidává navíc jakousi černou surovost, tolik známou z pitevních sálů. MOULDERED hrají poctivě, uvěřitelně, s jasným krvavým poselstvím. Líbí se mi dunivý zvuk, masakrální nápady i celkové divoké vyznění. Za moji maličkost jsem navýsost spokojen. Exhumujte všechny dobře uleželé mrtvoly! Vytáhněte střeva z lidských těl, naporcujte paže i nohy, ale hlavně, přidejte pořádně hlasitost. Tady se totiž hraje pro všechny pravověrné, ortodoxní, s občasnou zvonivou baskytarou. Necelých 21 minut totálního inferna mě zaujalo, podmanilo si mě, zničilo. Šílený a devastující death metal! Skvělá nahrávka!


sumarizace:

MOULDERED letos vydali svoje první album. Je plné klasického brutálního death metalu, krutých melodií a všude přítomné smrti. Neočekávejte nic převratného, ani zbytečně technického. Hraje se zde poctivě, krutě, morbidně a houpavý rytmu je cítit z každého tónu. Osobně si poslech užívám, i když občas se přistihnu, že kapelu přirovnávám k jejich vzorům. Pokud máte rádi krvavé kousky masa v muzice, na nějakou tu špínu nehledíte a užíváte si pořádné hudební masakry, myslím, že budete hodně spokojeni. Album je velmi návykové, příjemné, jako návštěva jatek. V skladbách je kombinován přesně ten tolik důležitý poměr mezi rychlostí a tvrdostí, který je známkou dobré kruté hudby. Brutálně death metalová klasika ve velmi příjemném balení, která se povedla!

Asphyx says:


MOULDERED published their first album this year. It is full of classic brutal death metal, cruel melodies and ever-present death. Do not look for something revolutionary not even uselessly technical. These guys play fairly, cruelly, morbidly and you can feel a bouncy rhythm in every tone. Personally I like it and I enjoy the listening although sometimes I compare the band to their idols. If you like bloody pieces of fleshes in music and you don´t care about dirt and you enjoy the real music massacre, I think you would like this a lot. This album is very addicting, nice like visit in a slaughter house. Songs are full of combination of important relationship between speed and hardness which is the sign of a good and cruel music. Brutal death metal classic with very nice cover which is very good

tracklist:
1. I’m Legion
2. Death
3. Mind Control
4. Succubus
5. Prision
6. Zombiefication
7. Genocide
8. Chronology Of A Rotten Mind

band:
-Hermes Martinez
-Mauricio De La Rosa
-Hammer Quintero
-Jhonatan Ariza
-Jonathan Piñeiro

https://satanath.bandcamp.com/album/sat179-mouldered-chronology-of-a-rotten-mind-2017

Share this games :

TWITTER