DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

čtvrtek 1. března 2018

Home » » Recenze/review - VORACIOUS SCOURGE - Our Demise (2018)

Recenze/review - VORACIOUS SCOURGE - Our Demise (2018)


VORACIOUS SCOURGE - Our Demise
EP 2018, Immortal Souls productions

for english please scroll down

Byli vybráni, aby zabíjeli hudbou. Krutě, nekompromisně, surově.

Parta elitních death metalových zabijáků VORACIOUS SCOURGE letos přichází s deskou, která opravdu devastuje vše živé i neživé. Je ostrá, dynamická, temná a krvavá jako ruce podřezaného člověka. Vše probíhá v klasickém, tradičním duchu a měli by tak být spokojeni všichni fanoušci masakrů jak vystřižených z období, kdy světu vládl death metal a Smrt.



Náhodě nebylo ponecháno nic. Album je opatřeno skvělým obalem, vydařeným zvukem. Občas bývá u podobných uskupení problém s egy jednotlivých muzikantů. Zde to neplatí. Vše bylo podřízeno hudbě. Zabíjí se zde poctivě, uvěřitelně. Skladby v sobě mají to správné nechutné chvění. Album se tak stalo mrtvolnou relikvií, kterou si rvu rád a často do hlavy. Kolem mého přehrávače se vznáší pach smrti. Hniji zaživa, rozkládám se a umírám v nekonečných křečích. Podobný smrtící kov si dám pokaždé rád do žil. VORACIOUS SCOURGE se povedlo nahrát totálně drtivou a zničující záležitost! Vynikající! Masakr!



Asphyx says:

They were chosen to kill with music. Cruel, raw and uncompromising. 

A group of elite death metal killers VORACIOUS SCOURGE came this year with an album which really devastates everything live and dead. It is sharp, dynamic, dark and bloody like the hands of a person who has just cut himself. Everything is done in classic, traditional mood which means that every fan of massacres from the times when death metal and Death ruled the world, should be satisfied. 


Nothing was left for a chance. The album has a great cover and great sound. Sometimes I have a problem with egos of musicians in similar bands. But not here. Everything was succumbed to music. It kills honestly and believably. The songs has the right amount of disgusting shaking. The album is a corpses´ reliquary which I gladly put into me head on many occasions. There is a smell of death around my player. I am rotting alive, decaying and I am dying in endless cramps. I listen to this kind of death metal very often. VORACIOUS SCOURGE succeed in recording an absolutely smashing and destroying album! Excellent! Massacre!



band:

Guitar Jason McIntyre
Drums Mike Smith
Vocals Adrie Kloosterwaard
Bass Lance Strickland


Share this games :

TWITTER