DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

neděle 20. května 2018

Home » » Recenze/review - DEATHSTORM - Reaping What is Left (2018)

Recenze/review - DEATHSTORM - Reaping What is Left (2018)



DEATHSTORM - Reaping What is Left
CD 2018, High Roller Records


Pojď má milá, půjdeme si lehnout do rakví. Je brzy ráno a na mě jde spánek. Rád bych se přitulil k tvé kostře, zakousl se do zbytku tkání. Byla to dlouhá noc, viď? Tančili jsme v mosh pitu až do úplného vyčerpání. A víš ty co? Dal bych si tuhle desku ještě jednou, než začne svítat.

Rakouští thrasheři DEATHSTORM jsou pověstní tím, že jsou jejich alba nekompromisní, narvaná energií a tlakem. Zároveň dokáží do skladeb vložit spoustu temných melodií. "Reaping What is Left" není výjimkou. Nahrávka, u které si i vy rádi najdete svoji oblíbenou rakev.



Na "Reaping What is Left" lze nahlížet mnoha způsoby. Ten můj, pro někoho možná zastaralý, je veskrze pozitivní. Ano, Rakušané čerpají inspiraci od smeček jako KREATOR, SODOM, DESTRUCTION, ASSASSIN. Nehledejte nic navíc, jedná se o pravověrné retro jak se patří. Nicméně, jejich thrash metal je zahraný opravdu dobře, je slyšet, že jsou pánové základům oddáni zcela bezezbytku. Pár hlušších míst by se našlo, ale jako celek na mě deska s přehledem funguje. Koneckonců, podobné nahrávky stejně nejvíc vyniknou naživo. A je hrozně dobře, že se nejedná jen o slušné řemeslo. Skladby jsou heavy, silné, devastující. Zvuk náležitě pálí a vokál je potřebně řezavý. Mám to takhle po lopatě podáváno velmi rád. Koneckonců, vždycky budu uctívat pravý pohřeb do země před umělým žehem. Solidní thrash metal!


sumarizace:

DEATHSTORM jsou přesně tou kapelou, ke které se můžete postavit dvěma způsoby. Buď je rovnou odsoudíte jako kopii starých klasických thrash metalových desek a nebo přistoupíte na jejich hru. Jako příslušník old school thrash metalové legie se mi novinka "Reaping What is Left" líbí. Oceňuji jak nasazení, tak jednotlivé špinavé nápady. Tohle je underground přesně podle mého gusta. Oblečte si džínové bundy, zavzpomínejte na dobu svého mládí a přidejte hlasitost na svém přehrávači. Pokud ještě stojíte v klidu, pak není něco v pořádku. Na tuhle muziku se musí pařit, házet hlavou a skákat v mosh-pitu. Představuji si zaplivaný undergroundový klub, narvaný k prasknutí a na pódiu DEATHSTORM. Sem tahle muzika patří a tady se cítí nejlépe. Old school thrash metal, který vám nakope zadky!

Asphyx says:

DEATHSTORM is the band which you can see in two possible ways. First, you judge them as a copy of old and classic thrash metal records. Or second, you accept their game. As a person who likes old school thrash metal league I like this new album "Reaping What is Left". I appreciate the appointment and all of the dirty ideas. This is the underground which I like. Put on your denim jackets, remember the old good times and turn up the volume on your music players. If you yet stay still, something is wrong. You have to be wild while listening to this music, flip your head and jump in mosh-pit. Let me introduce you a dirty underground club which is full of people and there is DEATHSTORM on the stage. This music belongs in here and it feels right. Old school thrash metal which will kicks your asses! 

TRACKLIST
1. The Reaping (1:26)
2. Agent Of Dismay (4:40)
3. Predatory Kill (4:47)
4. Ossuary Darkness (3:58)
5. Hallowed Ground (2:41)
6. By Sword, By Pick, By Axe (3:37)
7. Unholy Lamentations (4:23)
8. G.R.L. (4:05)
9. Dying Insane (3:26)


LINE-UP
Marco Stebich - Bass/Vocals
Manuel Röxeis - Drums/Vocals
Ferdinand Reinbacher - Guitars
Markus Steindl - Guitars

Share this games :

TWITTER