DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

neděle 3. června 2018

Home » » Recenze/review - FECALIZER - Fecal Inferno (2018)

Recenze/review - FECALIZER - Fecal Inferno (2018)


FECALIZER - Fecal Inferno
CD 2018, Coyote Records

Rozpárej prosím, moje břicho odshora dolů. Vytáhni má střeva a pročisti je kyselinou. Lebku rozřízni a mozek raději zahoď. Osekej mé ruce a nohy, ale prosím tě, nenuť mě přestat poslouchat muziku.

Mívám to často u desek nastavené tak, že dám mnohdy víc na nadšení a energii, které z hudby cítím, než na hráčské umění. U mexických FECALIZER jsem nemusel oči přivírat vůbec. Stejně by to nešlo. Mám odříznutá víčka. Staří death/grindeři přesně vědí, jak nahrát dobrou desku. Myslím, že pokud máte rádi starou BRUJERIU, případně třeba takové GUTALAX, plus samozřejmě stylově další podobné smečky, mohli by se vám líbit i tito maniaci.


Nová deska "Fecal Inferno" je klasickou grindovkou, deathovou smrští, která ale nepostrádá ani stylovou hravost. Vše samozřejmě vynikne hlavně při živých vystoupeních. Sám jsem zažil dvě a bylo to vždy totální tsunami. Ona celá deska vypadá na první poslech jako hrozná legrace, ale časem vyroste a zadře se vám pod kůži. Nepostrádá totiž nadšení pro gore praktiky, takovou tu prastarou surovou sílu, která drtí vše v okruhu několika kilometrů. Nic pro přemýšlivé povahy, ani pro hloubavé jedince hledající "umění". Ne, tady se zabíjí ostrými mačetami a hrubostí. Představte si chladné ráno v malém mexickém městě. Vyjdete před dům a tam leží hlava nějakého nešťastníka. Překročíte ji a vydáte se dál, vstříc novým dobrodružstvím. Masakr!



sumarizace:

Hey bastards! Mexická death grindová mašina FECALIZER je zde se svým novým albem "Fecal Inferno"! Je až po okraj narvané těmi nejkrutějšími melodiemi a působí jako dlouhá, bolestivá smrt na opuštěných jatkách. Nahrávka se opravdu povedla. Pánové na ní kombinují to nejlepší, co kdy bylo v deathu a grindu nahráno. Tohle album je syrové jako srážka s náklaďákem plným shnilých kostí, masa a utrpení. Novinka je doslova povinností pro všechny fanoušky surového zvuku, morbidního vokálu a riffů, které vás rozsekají na malé kousky. "Fecal Inferno" vám vyřízne srdce z těla a přibije jej na dveře od pitevny! Takhle si představuji hudbu, která bude znít při konci lidské civilizace. FECALIZER jsou ve své vrcholné formě a tak vám mohu jejich letošní počin jen a jen doporučit! Death grindová exhumace lidské mysli! Skvělé album!


Asphyx says:

Hey bastards! The Mexican death grind machine FECALIZER is here with new album "Fecal Inferno". It is full to the brim of the most cruel tunes and it is like the long, painfull death on the deserted abattoir. The recording has succeeded. The men connect the best what was played in grind and death. This album is raw like crash with a lorry full of rotten bones, flesh and suffering. The news is duty for all fans of raw sound, morbid vocals and riffs that cut you into small pieces. "Fecal Inferno" cuts out your heart and nails it on the door of autopsy room! This is how I imagine the music playing at the end of human civilization. FECALIZER are in their top form and I can their act only recommend. Death grind exhumation of human mind! Great album!



Tracklist:
1.We Are The Infection 
2.Welcome To The Crack Whores Nation 
3.Rectal Barbecue 
4.Your Last Day On Earth 
5.One More Day To Survive 
6.Misanthropic Manifesto 
7.No Matter What We Will Rise Again 
8.A Crust The Universe 
9.Its Coming For Me 
10.I Want Pussy 
11.Born In A Cesspool Of The Third World 
12.Hell Is Here 
13.Even So I Have To Kill You 
14.When The Protocol Fails 
15.Fecal Inferno (Instrumental)

band:
Ariel Blaster: Drums
Mr. Bogdan Nowak: Guitars
Necro Cannibal: Vocals & Bass

Share this games :

TWITTER