DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

čtvrtek 7. června 2018

Home » » Recenze/review - NASTY SURGEONS - Infectious Stench (2018)

Recenze/review - NASTY SURGEONS - Infectious Stench (2018)


NASTY SURGEONS - Infectious Stench
CD 2018, Xtreem Music

Vždycky jsem tě obdivoval. Jsi tak krásná, tak tajemná. Neboj se, pojď ke mě. Nejdřív tě pohoupám, zahrnu štěstím a pak si tě svléknu. Hezky pomalu, abych si to užil. Svléknu si tě z kůže.

Španělští death grindeři NASTY SURGEONS jsou zde po roce se svým druhým dlouhohrajícím albem "Infectious Stench". Znovu je plné špíny, krve, hudebního násilí a šílenství. Je poskládáno z vašich vybělených kostí, bolesti a strachu. Přesně podle těch nejkrutějších receptů. Přesto nepostrádá chladnou a mrtvolnou atmosféru. Fanoušci třeba takových EXHUMED, CARCASS, NECRONY, THE COUNTY MEDICAL EXAMINERS, GENERAL SURGERY by měli být na pozoru, hraje se zde přesně pro ně. 



Novinku si užívám s velkou chutí. Líbí se mi taková ta těžko popsatelné síla, energie, neurvalost, které z alba cítím. Deska je opět opatřena skvělým obalem i zvukem. Možná vám bude připadat, že jste tohle všechno už někde slyšeli, ale kupříkladu mě to vůbec nevadí. V dnešní době úplný originál skoro nenajdete a když už ano, tak se většinou nedá moc poslouchat. NASTY SURGEONS na to jdou hezky postaru, poctivě a opravdově. Krev cáká všude kolem, ještě mi zbývá posledních pár kousků kůže. Neplakej, máš se přece smát nebo ne? Kdo ví? Možná že by ti mohla pomoci zrovna tahle deska. Je totiž až po okraj narvaná tlakem, masakrujícími riffy a rebelií. Ber a nebo nech být, nic mezi tím neexistuje. Death grindové vyhlazení! Skvěle!


sumarizace:

"Infectious Stench" je hudebním masakrem, očistou lidské mysli, zlou noční můrou, kvůli které se budete znovu a znovu budit ze spaní. Album zpočátku působí monotónně, ale když vytrváte, budete odměněni esencí té nejkrutější hudební smrti. CD je morbidní ochutnávkou, kusem exhumovaných vnitřností, hozených vám přímo do obličeje. Tohle je hudba pro fanoušky pravého reálného death/grind metalu, pro oddané příznivce stínů i pro všechny nemrtvé. Mám pocit, že jsem na nějaké zlé seanci, kde jsou podávána k ochutnávce těla těch nejkrásnějších zombie! Album je krutým smrtícím rituálem, po kterém nezůstane žádná duše naživu! Vynikající záležitost!

Asphyx says:

"Infectious Stench" is a musical massacre, cleansing of human mind, evil nightmare which will make you wake up during the nights. At first the album fells monotonous but you should stay with it and listen to it over and over and there is the essence of the cruellest music death. CD is a morbid piece of exhume human insides which are thrown right into your face. This music is for fans of the real death/grind metal, for the orthodox fans of shadows and also for all the undead. I feel like I am on an evil session where are served bodies of the most beautiful zombies for taste test! This album is a cruel deadly ritual which won´t let any soul alive! Excellent album!

BAND INFO:

LABEL INFO:
Share this games :

TWITTER