DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

sobota 7. července 2018

Home » » Recenze/review - CEMETERY LUST - Rotting in Piss (2018)

Recenze/review - CEMETERY LUST - Rotting in Piss (2018)


CEMETERY LUST - Rotting in Piss
CD, LP 2018, Hells Headbangers

Když paří v záhrobí čerti, tak se země otřásá. V kotlích se vaří ty nejlepší pochoutky z lidských ostatků, ohně hoří černým plamenem a všichni tančí v nikdy nekončícím mosh-pitu. Vstupuji do žhnoucích katakomb a užívám si neskutečně jiskřivou atmosféru. Zombie, duchové, démoni, kněží i děvky, všichni se točí v kruzích, navzájem mezi sebou obcují a chlemtají alkohol po hektolitrech. Sodoma je proti tomu čajíček a pohoda. 

Mrtví se mnou vyprávějí a právě mi doporučili black/thrashovou smečku CEMETERY LUST. Temní Američané se s tím nepářou. Ve stylu starých VENOM, SARCÓFAGO, HELLHAMMER, GRAVEHILL, TOXIC HOLOCAUST jdou až na dřeň, na samou podstatu špinavého black/thrash metalu. Neskutečně ostré a smrduté riffy odsýpají přesně tím způsobem, který se k nám do pekla hodí. Vypadá to na dlouhou noc. 


Mám rád podobné vzorky starého metalu. Nutí mě ke vzpomínkám. Dlouhé retro večery za zvuku "Rotting in Piss" jsou samozřejmostí. Opravdový reálný zvuk, nadšení, prašivina a smrt. Záležitosti, které v dnešní době příliš lidí už u metalu nevyhledává. Recenzovaná deska tak budiž jasnou nostalgií, návratem v čase. Upřímným jako krvácející rána. A tak se zase přehrabuji v kostech, navštěvuji opuštěné hřbitovy, kochám se patinou jednotlivých skladeb. V jednoduchosti je síla a peklo už také není, co bývalo. Ještě, že jsou smečky, jako CEMETERY LUST, které umí navodit tu správnou atmosféru. Dejte mi pivo a aspoň dvě krásné zombie. Volume doprava, pařba může začít. Neodpočineme si ani v hrobě, ale komu to vadí? Mě rozhodně ne. Black/thrash metal, který otevírá dveře do záhrobí! Velmi dobře!


sumarizace:

Špinaví black thrasheři CEMETERY LUST mezi nás vyvrhli pořádně plesnivou mršinu. Ostrý, nekompromisní thrash s morbidními melodiemi, krutostí a silou. Pokud máte rádi staré, dobré poctivé časy, budete určitě spokojeni jako já. Řeže to, pálí to a kope jako splašený kůň. Songy, připomínající údery pěstí do obličeje. Americká thrashová kreatura se probudila, aby nás spálila černým ohněm. Už vás někdo někdy bodl rezavým nožem do břicha? Pocity jsou při poslechu hodně podobné. Thrash/black/speed metal, který řeže jako sekáček na maso! Velmi dobře!


Asphyx says:

The dirty black/spped/thrash CEMETERY LUST casted up among us a really moldy carcass. Sharp, uncompromising thrash with morbid melodies, cruelty and power. If you like old good honest times, you will definitely be satisfied as me. It cuts, burns and kicks like a runaway horse. Songs reminding punches to the face. American thrash creature woke up to burn us with black fire. Have you ever been stabbed with a rusty knife into the belly? Feelings are very similar when listening. Thrash/black/speed metal that cuts like a cleaver! Very well!


ORDER LINK + TRACK STREAM:

MORE INFO
Share this games :

TWITTER