DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

středa 12. září 2018

Home » » Recenze/review - TANATOR - Execution... Atrocity Death (2018)

Recenze/review - TANATOR - Execution... Atrocity Death (2018)


TANATOR - Execution... Atrocity Death
EP 2018, vlastní vydání

Praštila si mě ocelovou palicí přímo do kosti. Praskla, pukla a objevil se morek, jako nějaké zlé znamení. Ještě jednu do lebky a pak už jsem jen sbíral zbytky zlých vzpomínek po své cele. Záhrobí má to nespornou výhodu, že nás spojuje naše vlastní hniloba. Jsme upředeni ze stejných pavučin, zíráme v údivu na podobné náhrobky. Zoceleni bojem v podsvětí nás jen tak něco nerozhodí. Potřebujeme jen jediné. Narvat si do uší i do žil pořádný zahnívající metal.

Ruští prašivci TANATOR na to jdou přesně tím staroškolským způsobem, který mám tolik rád. Neurvalé riffy, změť thrashe, blacku, punku a špíny. Otevřená rakev, nakoukni dovnitř a pokochej se pohledem na své nebohé tělo. Smrt je všude kolem a ty nemám moc možností jak přežít. Vybíráš si to nejjednodušší. Obětuješ jen svoji duši. Zaprodáš se ďáblu. Inferno!


Vezměte temné pradávné thrashové smečky, vymačkejte z nich to nejlepší, zamíchejte se zkaženou krví a napěchujte sírou. "Execution... Atrocity Death" je undergroundovým albem se vším, co k tomu patří. Se zastřeným zvukem, obalem plným utrpení, vokálem připomínajícím skřípání ocelové rukavice po zdi vaší kobky. Mám rád podobné rychlopalné útoky. Připomínají mi atak ozbrojených sil, bez příkras, surově, syrově, smrtonosně. Žádné kudrlinky, hraní si s náladami. Jen drcení živých tkání, devastace a nekonečný mosh-pit. TANATOR z podsvětí jen tak nevylezou. Je to jen a jen dobře. Kdo by se taky zajímal o nějaké zpropadené světlo. Mé kosti mi už asi nikdy nesrostou. Nevadí, hlavně že si mohu prohnat pořádně hlavou podobné desky. Nabíjejí mě! Zabíjejí! Thrash! Black! Punk! Temnota a smrt! Peklo! Skvěle!



sumarizace:


"Execution... Atrocity Death" je nahrávkou, u které budete mít obrovskou chuť si otevřít pivo a čerstvý hrob. TANATOR se povedlo oživit metalové duchy z osmdesátých a devadesátých let. Pánové hrají velmi rychle, špinavě a s obrovskou chutí na čerstvou krev. Kombinace plesnivého thrashe, blacku a punk metalu mi připomíná návštěvu nějaké obrovské kostnice. U zdí jsou vyrovnány hromady lebek a kapela je drtí svými riffy na jemný prach. Takhle nějak si představuji skvělé album, které vzdává poctu starým legendárním kapelám. Ruské záhrobní komando je jako rozjetý vlak. Ničí vše živé i neživé a zůstává po něm jenom spoušť. Vyhlaste poplach! Zombie vylézají z hrobů a začínají tančit s námi! Nemá cenu dál nic řešit, dneska bude dlouhá noc! Skvělá black/thrash/punk metalová deska, která vám otevře staré rány! Old school metal forever! Peklo! 


Asphyx says:


"Execution... Atrocity Death" is a record that you'll have a huge appetite to open some beer and a fresh grave by. TANATOR managed to revive the spirits of metal from the eighties and nineties. Gentlemen play very fast, dirty and with a big appetite for fresh blood. The combination of moldy thrash, black and punk metal reminds me of visiting some huge ossuary. There are piles of skulls round the walls and the band's crushing them with their riffs to the fine dust. This is how I imagine a great album that pays tribute to old legendary bands. Russian commando from the other worlsd is like a train setting in motion. They destroy everything animate and inanimate, and it stays havoc only. Raise alarm! Zombies are creeping from their graves and begin to dance with us! There is nothing to solve today, it will be long night! Great black/thrash/punkmetal album, which opens up old wounds! Old school metal forever! Hell!

Tracklist:
1. Execution 06:35
2. Your Future Is Doomed 03:57
3. Worldwide Cry 03:31
4. Fate 04:23
5. Body Parts (Sodom cover) 02:52

Share this games :

TWITTER