DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pondělí 21. ledna 2019

Home » » Recenze/review - GOATHAMMER - Ceremony of Morbid Destruction (2018)

Recenze/review - GOATHAMMER - Ceremony of Morbid Destruction (2018)


GOATHAMMER - Ceremony of Morbid Destruction
CD 2018, Hells Headbangers Records

Někdy bývá těžké poznat zlo od dobrého. Přetvářka a klam, jedovaté úsměvy a prvotní strach, který stál u zrodu všeho ošklivého. Pozvali mě jednou, úplně cizí lidé, na okultní seanci. Prořízli kohoutovi hrdlo, obětovali spoustu těl. Ve starém opuštěném kostele, který pamatoval mnohé. Za zvuků nové desky kanadských black deatherů GOATHAMMER. Ortodoxních vymýtačů dobra z tohoto světa. Nihilismus, špína a smrt, to je oč tu běží. Je jen na vás, zda na tuhle nečistou hru přistoupíte.

Kapela je hrubozrnné hudbě oddána od roku 2011, stále věrna klasickému satanismu, sirnatým myšlenkám i prznění svatých ostatků. Hudebně se jedná o nekompromisní undergroundový materiál, který mnohým nažene strach a vůbec jej neskousnou. Viděl jsem jednou rouhat starou jeptišku uprostřed mše svaté. Chrlila ze sebe slova zášti, jedovatá a zákeřná. Hudba GOATHAMMER by jí určitě udělala radost.


Riffy jsou zde jednoduché, nebál bych se napsat i primitivní, celkově hudba odkazuje na smečky jako ARCHGOAT, BLASPHEMY, GOATMOON. Člověk má opravdu pocit, že je zavřen, někdy ke konci osmdesátých a počátkem devadesátých let, ve staré, dlouho nepoužívané kobce. Když to vezmeme kolem a kolem, tak dovedu pochopit, že tvorba GOATHAMMER bude hodně lidem ležet v žaludku jako sžíravá nemoc. Nebudou jí moci přijít na jméno. V jednoduchosti ale bývá mnohdy ukryta velká temná síla. "Ceremony of Morbid Destruction" je zkrátka extrémním vyjádřením odvrácených stránek lidské mysli. Je krvavá, pálí jako kyselina v očích, jako had zakousnutý do hrdla oběti. Až jednou půjdu na mši do kostela, vezmu si pro jistotu desku s sebou. To aby mělo dobro taky nějakou protiváhu. Svěcená voda zčerná a já se nechám unášet na Bohu protivných melodiích. Solidní pocta Satanovi! 


sumarizace:

GOATHAMMER poslali do světa desku žhavou jako láva, vytékající ze samého pekla. Spaluje vše živé a přináší jen bolest a utrpení. Připomíná apokalyptické filmy, ve kterých zůstane naživu jen pár osamělých duší. Jinak je všude jen nekonečná prázdnota, tichý smutek a strach. Tihle maniaci jsou jako přírodní katastrofa, vichřice nebo tsunami. Jsou nekompromisní v tom, co hrají, nepřístupní a pozvali nás na dlouhou procházku mezi duše zemřelých. Když přistoupíte na jejich hru, můžu vám slíbit jen nekonečnou bolest a zatracení. Budete se smažit ve vroucím oleji, budou vám vytrhány všechny zuby, odstraněny vlasy i duše. Zůstane jen nebohé a slabé tělo. Když vám pak tahle nákaza pronikne do krve, stanete se pokornými sluhy této smečky a jediným smyslem vašeho života bude nekonečné bloudění s jejich CD na prsou. Death blackové album, které může způsobit slabším povahám srdeční infarkt. Nekonečná blasfemie lidské mysli.


Asphyx says:

GOATHAMMER  sent into the world a record hot like lava flowing from the hell. It burns all the living and brings pain and suffering only. This maniacs are like a natural disaster, storm or tsunami. They are uncompromising in what they are playing, inaccessible, they invite us for a long walk among the souls of the dead. GOATHAMMER  went to school, perhaps to Beelzebub himself. They were attentive and industrious students. Set the dirt and human evil to music isn't easy. GOATHAMMER did it. Death black metal album, that can cause heart attack to weaker natures. Never-ending blasphemy of human mind.


Tracklist:
01. Arcane Destruction Spell 06:02 
02. Invoking The Sadistic Spirits 03:28 
03. Into The Endless Night 05:18 
04. Perverted Blasphemy 04:24 
05. Astral Crucifixion 08:08 
06. Right Of Conquest 04:26 
07. Sempiternal Holocaust 06:47

Share this games :

TWITTER