DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

úterý 26. března 2019

Home » » Recenze/review - DEMORPHED - Creation of a War Machine (2019)

Recenze/review - DEMORPHED - Creation of a War Machine (2019)


DEMORPHED - Creation of a War Machine
CD 2019, vlastní vydání

Když jsme s kolegou provedli první řez, byli jsme velmi překvapeni. Z jinak velmi hezké dívky, jejíž studené čerstvé tělo nám leželo na pitevním stole, se totiž vyhrnula místo krve podivná směs shnilé, černé tekutiny. Prokletá, ona je prokletá, šeptali jsme opatrně a báli se provádět další úkony. Pro jistotu jsem se pokřižoval a pokračoval dál. Smrt v téhle podobě mě děsí a strach se mi do vnitřností zakousl i tentokrát. Kdo jsi? Odkud jsi přišla? Tělo bohyně, temné oči, chlad a temnota. Potom jsem ucítil na svém hrdle pevný stisk a ostré nehty zaryté do kůže. Propadli jsme šílenství.

Němečtí death metalové klasici DEMORPHED jsou přesně tím druhem kapely, které u mě mají dveře vždy otevřené. Oldschoolové riffy, temné melodie, drtivý účinek. Ze skladeb je cítit nadšení pro všechny krutosti a výsledný dojem je doslova skvělý. Mrtví opravdu ožívají, stačí si pustit "Creation of a War Machine".



"Creation of a War Machine" je albem ovlivněným smečkami jako VADER, MORBID ANGEL, BLOODBATH, IMMOLATION, CANNIBAL CORPSE. Samozřejmě v rámci možností s vlastními nápady, zvukem i vyzněním. Novinka je nebývale pestrá, opravdu propracovaná, natlakovaná jako pitbul, kterého jste nechali pořádně vyhladovět. Death metalová válka nikdy neskončí! Pokud zde budou smečky jako DEMORPHED, tak o to strach nemám. Noříme ruce do mrtvých těl, taháme ven střeva i vzpomínky. Kopeme další hroby a umíráme nakonec na death metalových bojištích. Tahle deska je určena pro všechny nadšence, co mají rádi energii, sílu, melodie. "Creation of a War Machine" je rychlou smrští, zvednutou vlnou tsunami, která po sobě zanechává jenom spoušť. Němci nabouchali album, za které se nemusí rozhodně stydět. Po okraj narvané špínou, tmou a zkaženou krví. Velmi dobře!


sumarizace:

DEMORPHED letos předkládají velmi dobrý, tradiční materiál. Novinka je pořádně ostrým kořením, které si budete dávat s chutí. Líbí se mi atmosféra celé nahrávky, která je dynamická a krutá. "Creation of a War Machine" je opravdu surovým albem, oceňuji temnotu. Hniloba se zde potkává s brutalitou ve velmi zajímavém poměru. Poslech si užívám a rád se k albu budu vracet i v budoucnu. Novinka je úderem přímo do obličeje. Nekompromisním, drsným, syrovým. Morbidní záležitost! Velmi dobrá zabijácká práce!


Asphyx says:

DEMORPHED presented very good, traditional material this year. The news is pretty sharp spices that you'll get to like. I like the atmosphere of the whole album, which is dynamic and cruel. "Creation of a War Machine" is very crude album, I'd appreciate with darkness. Rot meets brutality in very interesting ratio. I enjoy listening and I'll return to this album in the future. News is a punch in the face. Uncompromising, harsh, raw. Morbid issue! Very good killer job!


Tracklist:
1. I – The Brutish 01:06
2. Creation of a War Machine 03:58
3. Arc of Doom 05:05
4. Where Hell Dwells 04:36
5. Session in Insanity 03:56
6. New Age of Terror 03:57
7. Juggle Thy Flesh (Son of Goran) 04:35
8. Downfall to Xibalba 04:19
9. II – Into the Deep 00:54
10. Drown 07:52

band:
GUITAR: Tobi, VOCALS: Frank, BASS: Tina, GUITAR: Axel, DRUMS: Markus 

Share this games :

TWITTER