DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

sobota 30. března 2019

Home » » Recenze/review - PIG'S BLOOD - A Flock Slaughtered (2019)

Recenze/review - PIG'S BLOOD - A Flock Slaughtered (2019)


PIG'S BLOOD - A Flock Slaughtered
CD 2019, Godz Ov War Productions


Je tomu již mnoho let, co jsem se dal na temnou stranu. Rád a s chutí si doma archivuji hudební nosiče, které v sobě mají sílu, energii, tlak, hnisající krev a nekompromisní výraz. O tom, které jsou dobré rozhoduji na základě svých pocitů, předaném počtu nálad. Hudba se mnou musí něco dělat, přetvářet mě ke svému morbidnímu obrazu, pálit mě. Americké komando PIG'S BLOOD přichází letos v pořadí se svoji druhou dlouhohrající deskou a musím říct, že se opět jedná o ozvěny, které budou jednou znít i na vašem pohřbu.

Netřeba tentokrát přirovnávat k jiným kapelám, obrázek si určitě uděláte sami dle ukázek. Já jenom vím, že jsem byl opět uvržen v nemilost, spoután řetězy riffů, proklet a pohřben za hřbitovní zeď. "A Flock Slaughtered" je hodně morbidní záležitostí, pro všechny nemrtvé.



"A Flock Slaughtered" se mi líbí po stránce zvukové, dokonce i obal je zajímavý. Nejedná se o absolutní zlo, ale kapela dokázala svojí tvorbou předložit hodně mokvající pokrm. Zapalte svíce, poslední hostina začíná. Postavy v kápích se sklání nad dnešní obětí. Kolem zní hnilobný death metal, notně podpořen rouhavými pasážemi. Svět zčernal. Tvé oči mají v sobě krev, bělmo nevidět. Umřeš dnes a nebo zítra, je to jedno, hlavní je, že máme co poslouchat. Nechutné chvilky morbidní poezie, občas se do skladeb vkrádá obyčejnost, stereotyp a tma jakoby se rozplynula. Mám rád chvilky, kdy se zavřu do svého pokoje, zatáhnu závěsy a zhasnu. Přidám volume a nechám se unášet do temných zákoutí lidského mozku. PIG'S BLOOD nejsou dokonalí, ale poslouchají se dobře. Tma nastala, smrt je blízko, víc nepotřebuji. Death metal, u kterého zemřete v křečích! Velmi dobře!


sumarizace:

"A Flock Slaughtered" je velmi propracovaným kusem shnilého díla. Líbí se mi krutý zvuk i velmi dobře zpracovaný obal. Hlavní jsou ale nápady a těch je na nové desce velká spousta. Nahrávka se velmi dobře poslouchá, proniká pomalu do morku kostí a způsobuje velkou bolest. Občas sice PIG'S BLOOD v některých momentech ztrácejí na intenzitě, ale jsou to opravdu jen chvilky, které nedokáží narušit celkový morbidní dojem. Americká úderka odvedla skvělou práci. Pohybují se přesně v těch starých opuštěných katakombách, kde to mám tolik rád. Houpu se do rytmu, kopu si vlastní hrob. Přemýšlím o nesmrtelnosti Krista a u toho porcuji další mrtvé tělo. Pokud máte chuť na death metal, jak vystřižený ze starých učebnic, tak neváhejte ani chvilku. Tohle album pálí, sálá, devastuje! Není v ničem nové, ani převratné, ale sype se jako lavina. Masakr! Velmi dobře!

Asphyx says:

"A Flock Slaughtered" is a very well-worked piece of rotten work. I like the cruel sound and also the very nicely put together cover. The most important are the ideas and there are many of those on this album. The album is easy to listen, it goes into your bones slowly and makes a lot of pain. Although PIG'S BLOOD sometimes sounds that the intensity is fading, those moments are very rare and they cannot break the overall morbid impression. This American strike did a great job. The are in the exact abandoned catacombs which I really like. I swing in the rhythm and I am digging my own grave. I am thinking about the immortality of Chirst and I am cutting down another dead body. If you have a taste for death metal which is the classic one, do not hesitate. This album burns, shines and devastates! It is not new at all, nor revolutionary but it´s like an avalanche. Massacre! Very good!

Share this games :

TWITTER