DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

sobota 16. března 2019

Home » » Recenze/review - WARFIST - Grünberger (2019)

Recenze/review - WARFIST - Grünberger (2019)


WARFIST - Grünberger
CD 2019, Godz Ov War Productions

Šílenství! Krev v očích, nekonečné umírání, hnilobné nálady, smrt. Byla jsi obviněna z uhranutí, mučena ve studených kobkách. Zvedáš oči k nebi, modlíš se zcela zbytečně. Nespravedlnost je hlavním proudem tohoto světa. Tak nezoufej, již brzy budeš na druhé straně, už zapalují ohně, podívej. Syrové ráno před popravčí četou, bolest, pach spáleného masa. Proklínáš všechny, kdo se přišli podívat na tvoji smrt.

Mám rád klasický metal, miluji vzpomínky na jeho black thrashové počátky. Prašiví válečníci WARFIST jakoby hráli přímo pro mě. Špinavě, ošklivě, neurvale, syrově. V jednoduchosti je velký kus pravdy, říkejte si co chcete, mě stejně nepředěláte. Peklo existuje!



K nové desce "Grünberger" lze mít tisíc připomínek ohledně nepůvodnosti, ne příliš průraznému zvuku a vlastně i k nápadům, ale já to dělat nebudu. Dívám se na novinku okem starého barda, veterána, který má rád v hudbě zkaženou krev, masakr, praskající kosti, na hrubo nasekanou tmu, šílenství a prašivinu. Máte rádi staré HELLHAMMER, VENOM, DESASTER, AURA NOIR, SODOM? Potom by se vám mohla líbit i nová deska WARFIST. A navíc, kluci jsou z Zielone Góry, kam jsem za svého mládí jezdil s kamarády pro kazety. Nejedná se samozřejmě o nic převratného, občas by si zasloužila deska větší tlak, ale i tak si novinku v pohodě užívám. Vždyť nakonec jde hlavně o to, udělat pořádnej bordel v márnici, zpřeházet všechny kosti, zahrát si na lebky bubenické sólo a vypít spoustu piv. Solidní black thrash!



sumarizace:

WARFIST jsou jako zlo z dávných dob. Archivní black/thrashové postupy, rezavý zvuk, touha zničit tenhle svět. Tohle všechno v jejich novince "Grünberger" slyším. Album je určeno pro všechny hudební patrioty, pro milovníky starých časů. Hudba je to jednoduchá, zákeřná, ale má v sobě velkou sílu a energii. Berte a nebo nechte být. Dejte si pivo a nic neřešte! Na hromadě plesnivých kostí stojí polské komando WARFIST a snaží se nám vysvětlit, že peklo opravdu existuje. Věřím jim to! Black/thrash metal, který je plesnivý jako stará rakev! Velmi dobře!


Asphyx says:

WARFIST are like some evil from ancient times. Archival black/thrash methods, rusty sound, desire to destroy this world. These all I hear on their news "Grünberger". The album is for all music patriots, for lovers of old times. The music is simple, insidious, but it has a big strength and energy. Take or let it be. Have a beer and don't sweat anything! There is standing the Poland squad WARFIST on a pile of moldy bones and try to explain to us that the Hell really exists. I believe them! Black/thrash metal, that is musty like an old coffin! Very good!


Godz ov War Productions Homepage - http://godzovwar.com 
Share this games :

TWITTER