DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

sobota 6. dubna 2019

Home » » Recenze/review - INCULTER - Fatal Visions (2019)

Recenze/review - INCULTER - Fatal Visions (2019)


INCULTER - Fatal Visions
CD 2019, Edged Circle Productions

Další z dnů, kdy bych se radši vypařil. Stalo se to znovu. Otevřel jsem rezavou branku a těšil se, že naleznu klid. Opak byl pravdou. Byli tu zase. Parta vandalů, co povalila náhrobky, rozkopala květiny z hrobů. Obrátila kříže a zničila vše, co dělá hřbitov hřbitovem. Uklízím dlouho a slyším u toho podivný smích. Mrtví se mnou rozmlouvají. Pomsta bude sladká a myslím, že nadešel čas nechat je udělat pořádek. Další den je vše krásné, tiché, mrtvolné. Na pečlivě uhrabaných cestách se povaluje několik těl. Všechna mají prokousnutá hrdla a děs ve tvářích.

Občas je opravdu potřeba udělat na hřbitově pořádek. Nejlépe se uklízí za zvuků poctivého black thrashe. Norští INCULTER naskočili na stále "moderní" retro vlnu a řežou do toho stylem starých dobrých SODOM, AURA NOIR, DESASTER, DEATHHAMMER, CONDOR. Pokud máte podobné špinavosti rádi, tak s touhle deskou chybu rozhodně neuděláte.



"Fatal Visions" ctí všechna pradávná metalová pravidla. Deska nepostrádá tlak, kosti praskají s citem pro věc, z očí teče krev. Vypalovačky jsou doplněny o temnější chvilky a tak je čas se i nadechnout. Hudba pravděpodobně osloví opravdu jen fanoušky žánru, nečekejte žádný přesah nebo nedej Satan kousek něčeho neotřelého. INCULTER jdou na jistotu, rovnou k věci. Moc se s tím nepářou a protože je jejich nečistá práce baví, tak jim ji i věřím. Jedná se přesně o ten druh desky, která je velmi vhodná k pořádné pařbě i na vašem hřbitově. Nic pro ucho zmlsaného posluchače, spíše bych nahrávku doporučil všem ohledávačům mrtvol. Dost bylo slov, jdu pořádně přidat volume. Black thrash metalové šílenství, zahrané s morbidním vkusem! Velmi dobře!



sumarizace:

"Fatal Visions"  je ostrou odpovědí na post apokalyptickou vizi všech nemrtvých. Spirála smrti se opět roztáčí, aby nás nakonec pohltila. Než se tak stane, tak si narvěte pod tlakem do hlavy pravý nefalšovaný black/thrash metal, který je špinavý jako ruka znásilněné zombie. Šílenství, rebelie, přímý útok na vaše nejskrytější pudy. To jsou INCULTER. Letos ve vynikající formě, s neuvěřitelným citem pro smrtící riffy, zastřeně nepříjemný vokál a drtivost bicích. Půjčte mi někdo brokovnici, ať už můžu jít udělat do záhrobí pořádek! Hoďte všechno za hlavu a nechte se pokousat od smečky vzteklých psů! Obraťte kříže směrem dolů! Vyřežte všem na záda pentagram! Vynikající album, plné prašiviny, smrti a skvělého black/thrash metalu! Peklo!


Asphyx says:

"Fatal Visions" is a sharp answer to the post-apocalyptic vision of the all undead. The spiral of death is spinning again to swallow all of us in the end. Before that, put the real black/thrash metal into your head under pressure. This metal is dirty like a hand of raped zombie. Madness, rebellion, direct attack on your most hidden instincts. This is INCULTER. This year they are in a great shape with an unbelievable feeling of deadly riffs, an inconspicuously unpleasant vocal and percussion of drums. Give me a shotgun so I can go to the beyond world and make everything better! Throw everything behind you and let a pack of angry dogs bite you! Turn the crosses upside down! Cut the pentagram on people´s back! Excellent album, full of ashes, death and great black/thrash metal! Hell!

MORE INFO:
Share this games :

TWITTER