DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

sobota 18. května 2019

Home » » Recenze/review - FLATULENCE - Irreversible Degrade (2018)

Recenze/review - FLATULENCE - Irreversible Degrade (2018)


FLATULENCE - Irreversible Degrade
CD 2018, Bizarre Leprous Production

Vždycky jsem obdivoval skvrny, které je schopné vykouzlit proud krve z proříznuté tepny. A když si k tomu pouštím ještě loňské album ruských maniaků FLATULENCE, svět je najednou opravdu krásný. Kapela jde až někam k tenké hranici mezi normál a šílenství. Zpočátku deska působí jako totální chaos, časem ale dozraje a dokáže občas zaujmout.

Nahrávku ocení asi opravdu jen fanoušci, kteří si potrpí na totální inferno. Nic pro slabé povahy, dalo by se také říci. Zpěvák zvrací o sto šest, kytary chřestí, možná by bodl lepší zvuk. Rozstřelené hlava na obalu také není moc originální. Ale tak, proti gustu žádný dišputát. 



"Irreversible Degrade" má v sobě také obrovskou spoustu grindu, gore, špíny, hnisu, uhnilých rukou i devastace. Přiznávám, některé pasáže jsou na mě už moc a marně hledám, čeho bych se chytil. Vždycky si CD pustím, chvilku čekám na nějaké překvapení, ale ono nic. Dostanu jen choas, zmar a na hrubo nasekané hudební násilí. Já vím, je to extrém, který se tak hraje, má hrát a bude takový i nadále, ale když ono mě to zkrátka moc nebaví. Pravděpodobně nebudu cílová skupina posluchačů. Připadá mi, že kapela prostě přišla do studia, něco tam namlátila a šla od toho. Copak o to, to nemusí být nutně špatně, jen se musí umět hrát a u FLATULENCE mi připadá, že mají ještě hodně co dohánět. Vlastně ani nevím, co dodávat dál. Lepší asi bude, když si "Irreversible Degrade" poslechnete sami. Za mě nuda.






Line up: 
Ivan - Guitars / Vox

Roman - Vox
Artem - Bass
Alexey - Drums

https://www.facebook.com/Flatulencegrind
https://vk.com/flatulence

Share this games :

TWITTER