DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pátek 17. května 2019

Home » » Recenze/review - NEPHRECTOMY - El Chapo Gonzo (2017)

Recenze/review - NEPHRECTOMY - El Chapo Gonzo (2017)


NEPHRECTOMY - El Chapo Gonzo 
CD compilation, Bizarre Leprous Production

Říkali, že je to umění, svázat mladé dívky do různých tvarů. Existuje spousta návodů a doporučení, také mnoho žen, které si to opravdu užívají. Jen mi mohly říct, že by u toho neměly zemřít. Ale znáte to, chyby se stávají, provaz se zařízl až příliš hluboko do masa. Koneckonců, přišly za mnou, aby poznaly bolest. Problém byl už jen s těly, které zatím dávám do chladného sklepa. Slečno, nemáte večer čas?

Četl jsem zrovna článek o svazování a pouštěl si předloňskou kompilaci amerických NEPHRECTOMY. Z přehrávače se na mě valil surový death metal, podpořený brutalitou i slamovými chvilkami. Najednou v mém pokoji opravdu viselo od stropu mrtvé tělo. 


"El Chapo Gonzo" je albem, které ctí všechny hrubozrnné základy surového brutálního death metalu. Nápady nejsou z nejoriginálnějších, většina skladeb se odehrává v podobných tempech. Potěší temnota a chlad i dobrý zvuk, ale rozhodně se nejedná o nic světoborného. Totální underground, absolutní devastace, o to tady běží především. Otec stál se sekyrou v ruce a divně se kýval. Potom zasekl ostří do nejbližšího příbuzného. Policisté by podobné hudbě také říkali domácí zabijačka. Síla této kapely asi nejvíc vynikne naživo, protože z kompilace je to takové nemastné neslané. Osobně mi slammové prvky připadají navzájem si podobné a u všech kapel stejné. Jsem potom vždycky moc rád, když se NEPHRECTOMY vrátí ke klasickému brutálnímu death metalu, případně ke grindu. Solidní album!


Share this games :

TWITTER