DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

úterý 4. června 2019

Home » » Recenze/review - CATASEXUAL URGE MOTIVATION - Nekronicle Continues - A Journey Into the Morbid Mind of Serial Murderers Vol. 5 - Killing Spree On Studio Demos (2019)

Recenze/review - CATASEXUAL URGE MOTIVATION - Nekronicle Continues - A Journey Into the Morbid Mind of Serial Murderers Vol. 5 - Killing Spree On Studio Demos (2019)


CATASEXUAL URGE MOTIVATION - Nekronicle Continues - A Journey Into the Morbid Mind of Serial Murderers Vol. 5 - Killing Spree On Studio Demos
CD compilation, Bizarre Leprous Production

Japonsko dalo světu spoustu úchylek nebo lépe, pojmenovalo je, povýšilo na umění a zapsalo se tak do všech morbidních knih. CATASEXUAL URGE MOTIVATION hrají totálně prasácký death gore grind, jehož jedním z hlavních témat jsou sérioví vrazi. Zvukově se jedná o totální underground, vždyť jde také o kompilaci demonahrávek z devadesátých let. Krev stříká všude kolem, Markýz de Sade je jen chabou komickou postavičkou. 



Co se týká hudby, tak je vše samozřejmě poplatné době, výraz a snaha šokovat vítězí nad uměním hrát, ale o to tady ani vlastně moc nejde. Hlavní je popsat všechny dostupné úchylky světa, podívat se na odvrácenou tvář lidské mysli. A tak mám chvílemi pocit, že se kolem mě točí větrák, do kterého padají kusy shnilého masa. Mezihry a úryvky jsou možná víc zajímavější než hudba samotná. Inu Japonsko, tam mají jinak nastavené hranice. Kapela se vydává do podobných oblastí jako CARCASS, MORTICIAN, PATHOLOGIST, THE COUNTY MEDICAL EXAMINERS. Samozřejmě, těch připodobnění můžete mít všichni obrovské množství, v tomhle stylu si jsou kapely hodně podobné. Osobně je tohle na mě už možná až moc. Chápu snahu jít za hranu, ale moc mě to nebaví. Ale znáte to, proti gustu žádný dišputát, kapela má svoje odehráno, jejich jméno zná každý poctivý grinder a milovník úchyláren. Někoho to může šokovat, i když, zkuste si pustit večer zprávy. Ode mě asi všechno. 





https://bizarreleprous.bandcamp.com/album/nekronicle-continues-a-journey-into-the-morbid-mind-of-serial-murderers-vol-5-killing-spree-on-studio-demos
Share this games :

TWITTER