DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

neděle 1. září 2019

Home » » Recenze/review - WARCHEST - Sentenced Since Conception (2019)

Recenze/review - WARCHEST - Sentenced Since Conception (2019)


WARCHEST - Sentenced Since Conception 
CD 2019, Toxic Records

for english summary please scroll down

Stačil jeden výkřik a dav se dal do pohybu. Vždy je potřeba najít viníka za naše hříchy, obvinit jej, pomluvit, postupně zničit. Svoboda je jen iluzí v myslích pomatených intelektuálů, většina lidí jsou jen zvířata, jdoucí na porážku. Stačí se naučit manipulovat davem a máte vyhráno. Sladký řeči, chléb a hry, je to pořád stejné, co stojí svět světem. Zlynčujeme možná dalšího Ježíše, pověsíme jej na kříž, aby trpěl i za naši zbabělost. Brzy ukážeme prstem možná i na tebe. Protože si jiný, odlišný, protože provokuješ a ničíš naše představy o tom, co je správné. 

Bouchl jsem do stolu, už to nešlo dál. Pořád dokola poslouchat všechny ty kecy. WARCHEST z Chile měli výhodu, že se mi jedno páteční odpoledne trefili přesně do vkusu. Ostrý, prašivý thrash s propracovanými náladami, předtím několik pracovních povinností, o kterých jsem si myslel své. Mám toho dost, přidávám volume a jdu do ulic.



Na "Sentenced Since Conception" se mi hodně líbí, že není jen běžnou obyčejnou kopírkou. Kapela se snaží o svůj vlastní výraz, dokáže mě zvednout ze židle, vymanit mě z tupého pochodujícího davu. Není to zkrátka jen obyčejný old school retro thrash (SLAYER), ale v tvorbě těchto maniaků lze vystopovat i modernější prvky (od POWER TRIP, přes LAMB OF GOD až po PANTERU). Album je tak živým, měnícím se organismem, který nepostrádá vše potřebné pro poctivý, masakrující zážitek. Měl jsem desku puštěnou k televizi s vypnutým zvukem. Zrovna tam někdo protestoval proti něčemu, samozřejmě se zápalnými lahvemi, obušky a skvěle sestříhanými záběry plnými reálného násilí. Uprostřed rozzuřeného davu najednou stojím já, se sluchátky na uších a pařím jako o život. Místo lynčování je tu mosh-pit, místo uvláčení k smrti skoky z pódia. Tahle hudba má v sobě něco navíc, láká mě k dalším setkáním. Je zahraná od srdce, ostře a nekompromisně. Je úderem do ksichtu všem pozérům, musím si dát další dávku. Thrash ostrý jako břitva!


sumarizace:

"Sentenced Since Conception" je ostrou odpovědí na post apokalyptickou vizi všech nemrtvých. Spirála smrti se opět roztáčí, aby nás nakonec pohltila. Než se tak stane, tak si narvěte pod tlakem do hlavy pravý nefalšovaný thrash metal, který je špinavý jako ruka znásilněné zombie. Šílenství, rebelie, přímý útok na vaše nejskrytější pudy. To jsou WARCHEST. Letos ve vynikající formě, s neuvěřitelným citem pro smrtící riffy, zastřeně nepříjemný vokál a drtivost bicích. Půjčte mi někdo brokovnici, ať už můžu jít udělat do záhrobí pořádek! Hoďte všechno za hlavu a nechte se pokousat od smečky vzteklých psů! Obraťte kříže směrem dolů! Vyřežte všem na záda pentagram! Vynikající album, plné prašiviny, smrti a skvělého thrash metalu! Atak!


Asphyx says:

"Sentenced Since Conception" is a sharp answer to the post-apocalyptic vision of the all undead. The spiral of death is spinning again to swallow all of us in the end. Before that, put the real thrash metal into your head under pressure. This metal is dirty like a hand of raped zombie. Madness, rebellion, direct attack on your most hidden instincts. This is WARCHEST. This year they are in a great shape with an unbelievable feeling of deadly riffs, an inconspicuously unpleasant vocal and percussion of drums. Give me a shotgun so I can go to the beyond world and make everything better! Throw everything behind you and let a pack of angry dogs bite you! Turn the crosses upside down! Cut the pentagram on people´s back! Excellent album, full of ashes, death and great thrash metal! Attack!


tracklist:
1. Caras de Muerte
2. Sentenced Since Conception
3. The Haunted Chapel
4. Spiritually Dead
5. The Course of Death
6. Voice of Insanity
7. A Reign to Decay
8. Self Executed Holocaust
9. Post War Paranoia
10. Repulsive Existence

https://toxicrecords.bandcamp.com/album/sentenced-since-conception
https://www.facebook.com/WARCHEST
https://twitter.com/warchestband
https://www.youtube.com/user/Warchestband
https://www.facebook.com/ToxicRecordsOfficial/
Share this games :

TWITTER