DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

čtvrtek 27. února 2020

Home » » Recenze/review - PERVERSION - Archaic Death Metal (2020)

Recenze/review - PERVERSION - Archaic Death Metal (2020)


PERVERSION - Archaic Death Metal
demo cassette 2020, Dystopian Dogs Records

for english please scroll down

Podivné bytosti vylézají z děr. Tisíckrát prokletý hřbitov je doslova prolezlý nenávistí. Pohřbívali se zde vrazi, trestanci, násilníci. Vzduchem se vznášel smutek a krvavá mlha. Říká se o nich, že se živí bolestí. Přikovají svoji oběť ke zdi a trápí ji, mučí, udržují dlouhé nekonečné dny naživu, ale každá si již po několika hodinách přeje smrt. Jenže ta není tentokrát vysvobozením. Následují muka pekelná. Odněkud z těchto míst musí pocházet i americká old school death thrashová skupina PERVERSION

Z jejich hudby je cítit stejná temnota, bolest, nenávist, lidská bestialita přetvořená ve skladby. Potok zkažené krve, absolutní underground. Smrt a tma, to jsou základní atributy demonahrávky nazvané "Archaic Death Metal". Pokud jste dávno prokletí jako já, tak neváhejte a ochutnejte. Stejně nás nakonec pohřbí za hřbitovní zeď, tak proč si pořádně neužít.


PERVERSION drtí kosti ve stylu starých VOMITOR, SARCÓFAGO, VULCANO, SEXTHRASH, SODOM, MUTILATOR, POSSESSED a spousty dalších, kteří se nikdy nezpronevěřili jediné pravé víře. Tři původní skladby a jeden cover od TREBLINKY odsýpají v uvěřitelných, prašivých rytmech. Zaprášený zvuk, staré katakomby, všichni démoni mají bledou mrtvolnou tvář. Tahle hudba patří na muchlající se kazetu, do krabice od bot, kam si schováváte ty nejmorbidnější vzpomínky. "Archaic Death Metal" je skvělým demem po všech stránkách. Po zvukové, co se týká obalu, ale hlavně na něm naleznete dostatek nápadů. Pochází z dávných dob, má v sobě takovou tu patinu, kterou spousta nových kapel již nedovede vytvořit. PERVERSION jsou nasáklí tmou, krví, šílenstvím. Patří do nekonečných kobek podzemí. Žádné světlo, ani slitování. Tohle je old school death thrash metal, který se bude hrát na světě, až povstanou všechny zombie. Zemřeme v dlouhých, bolestivých křečích, Staneme se vlastním stínem a stále budeme poslouchat "Archaic Death Metal". Ryzí, reálný, rezavý death metal, u kterého shnijete zaživa!



Asphyx says:

Those American guys PERVERSION did a great old school death/thrash metal storm this year. The album has a great outdated sound, the singer must have ate nails for breakfast before recording the album. It has the atmosphere of freshly open graves. Death is all around us and it is coming for us!


Open the first coffin and take out the old albums by VOMITOR, SARCÓFAGO, VULCANO, SEXTHRASH, SODOM, MUTILATOR, POSSESSED. Those legends inspired our men. Then you will smell the rotten breath of the most beautiful zombie and you will dance forever. This album has a great, coldly dark atmosphere, great cover. That is why this album is a must-hear for all regular visitors of the beyond world. Honest, real, true death metal can be played in any ways and this one which is done by PERVERSION is cold, hurts and it is unsteady. It really reminds reversed prayers in your favourite ossuary. Those Americans are ratting with a sack full of bones and they do a great job. Who from you will be next? Who will open the lid of another old oak coffin? The Pandora’s cabinet was reopened! There is only evil, dirt and Death. Great old school death/thrash metal which is full of cold and darkness!


tracklist:
1. Bhagavad Genocide 04:02
2. Necroplasma Coagulation 04:27
3. Barbaric Execution 05:06
4. Crawling in Vomits (Treblinka cover)
Share this games :

TWITTER