DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

středa 20. května 2020

Home » » Recenze/review - THE SCUM - Dead Eyes (2020)

Recenze/review - THE SCUM - Dead Eyes (2020)


THE SCUM - Dead Eyes
EP 2020, Wild Noise Productions


for english please scroll down


Původně to vypadalo na klidný a dlouhý spánek, ale noční můry se zase vrátily. Najednou se z postele vysunuly dvě shnilé ruce s ostrými břity místo prstů. První bodnutí jsem ještě nevnímal, další mě ale ihned přenesly do šíleného domu bolesti. Jakoby mě někdo stáhl do hluboké bažiny. Do světa, kde vládnou nemrtví. Druhý den, s mnoha jizvami po těle, jsem přemýšlel, co mi tyto podivné stavy způsobilo. Dnes už to vím, přesto nové EP kolumbijských THE SCUM poslouchám stále dál. Může za to hudba, pravý, prašivý death metal.

Jedná se jen o dvoj skladbové EP, z toho na jedné propůjčil svůj vokál legendární zpěvák BENEDICTION - Dave Ingram. "Dead Eyes" je opravdovou klasikou, která způsobuje ty nejtemnější noční můry.




"Dead Eyes" a vlastně i celá tvorba této smečky by mohla dělat dobře všem fanouškům kapel typu BENEDICTION, GRAVE, UNLEASHED, DISMEMBER, ENTOMBED. Kolumbijci mají skvělý hutný zvuk (Sunlight Studios - Tomas Skolberg). Jedná se zkrátka přesně o ten druh, hudby, která mi koluje v krvi a kterou mám stále tolik rád. Já vím, nejedná se o nic nového, vlastně jsme to všechno slyšeli už tisíckrát jinde, ale nemám s tím sebemenší problém. Koneckonců, hlavní je pro mě celkový dojem a ten THE SCUM opravdu umí dotáhnout k dokonalosti. Rakve praskají, kosti se lámou, lebky pukají. Střeva cákla na podlahu a mozek se na vás směje z ustřelené hlavy. Mám rád, když si skupiny na nic nehrají, jdou rovnou na věc a já získám pocit, že jim jejich muziku mohu věřit. Kolumbijci si mě získali ihned na svoji stranu. Je velmi příjemné potkávat jejich noční můry. Old school death metal par excellence! 




sumarizace:

THE SCUM a jejich novinka útočí na ty nejskrytější noční můry všech fanoušků old school death metalu. Album je odpovědí na všechny ozvěny ze záhrobí, které je možno vůbec slyšet. Klasický, plesnivý death metal se zde potkává s thrashem z osmdesátých let a na své si přijdou snad všichni milovníci hřbitovů. Obraťte všechny kříže, zapalte svíce, dnes se bude konat jedna velmi okultní seance. Vystupovat na ní budou maniakální death metalisté THE SCUM. V Kolumbii moc dobře vědí, jak se dělá pravé a nefalšované smrtící řemeslo! "Dead Eyes" je plné špíny, pavučin i ozvěn ze starých rakví. Death metal je zde exhumovaný odněkud z devadesátých let a je krásnou vzpomínkou na časy, kde se ještě zabíjelo poctivě, rezavým nožem. Death metalová deska, která vás pokryje plesnivinou!



Asphyx says:
The new album by the THE SCUM attacks the deepest nightmare of every single old school death metal fan. This album is the answer for all of the calls from the beyond you can hear. The classic, moldy death metal meets thrash of the 80s. And I think that every lover of graveyards is going to be satisfied. Turn down all the crosses, light up the candles because today the big occult séance is happening. There are going to be maniacal death metal guys THE SCUM. They really know how to do the right deathful job in Colombia. The album "Dead Eyes" is full of dirt, spider webs and echo from old coffins. The death metal is exhumed from the 90s and it is a beautiful flashback from the times when the killing was dinkum and was done by a carroty knife. This is the death metal album which covers you with a fungus.



LINE-UP
Mauricio Aristizabal: Drums
Santiago De Los Rios: Guitars
Sergio Gallego: Guitars
Julian Lopez: Bass
Jose Ospina: Vocals

https://www.thescum.co/
https://www.facebook.com/thescummusic/
https://twitter.com/thescumband
https://www.facebook.com/wildnoiseprods/
Share this games :

TWITTER