DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

čtvrtek 3. listopadu 2022

Home » , , , , , , , , , , , , » Recenze/review - IRON FLESH - Limb After Limb (2022)

Recenze/review - IRON FLESH - Limb After Limb (2022)


IRON FLESH - Limb After Limb
CD 2022, War Anthem Records

for english please scroll down

Mlátím pěstí do zdi. Krvavé ruce, zavřený v kobce. Zazděný zaživa, odsouzený k smrti. Už dávno jsem přestal věřit v Boha. Není přeci možné, aby dopustil tolik špatného. Zavřeli mě a nutili, abych odvolal svoje názory. Nikdy! Pouštěl jsem jim nahlas novou desku francouzských maniaků IRON FLESH. Praskají u ní kosti tlakem. Probouzejí se démoni. Jednou budou tančit na mém hrobě. A budou se usmívat. Vědí totiž, že existuje už jenom temnota, smrt a nekoneční utrpení.

A samozřejmě také surový a syrový smrtící kov. S touhle smečkou jsem se již dvakrát setkal. Jejich nahrávky jsem poslouchal velmi často a máme i společný rozhovor (odkazy dole pod článkem). Letos mě opět obestřel chlad a opravdu jsem se cítil, jako pohřbený zaživa v plesnivé kobce. "Limb After Limb" vás rozseká na malé kousky!


"Limb After Limb" je opět dokonalou esencí severského death metalu. Zvuk, obal, melodie, všechno je podřízeno jedinému. Zničit všechno živé i neživé. Stejná krev koluje i v mých žilách. Je zkažená a obsahuje v sobě velké kousky ledu. Vždycky se mi líbilo, jakým způsobem IRON FLESH k hudbě přistupují. Opravdově, ryze. Ze songů je slyšet oddanost Smrti i všem temným silám. Prokletí, démoni i duše, bloudící navěky mezi naším a oním světem, my dají určitě za pravdu. Připadám si, jako bych se vydal po časové ose zpět, do devadesátých let minulého století, kdy vládly světu kapely jako ENTOMBED, NIHILIST, ENTRAILS, SORCERY, DISMEMBER. Pánové mají dar, talent pro všechny záhrobní rituály. Pro mě osobně je znovu velmi příjemné se k nahrávce vracet. Nejlépe v momentech, když se v ulicích válí mlha a přízraky se toulají zdánlivě spícím městem. Je podzim a ze hřbitova se ozývají divné zvuky. Poslouchám bedlivě, vnímám muziku všemi póry svého těla. Moc dobře vím, že jsem pohřbený zaživa v nedaleké kobce. Mlátím hlavou do zdi. Do rytmu téhle desky. Obličej od krve, ale usmívám se. Zazděný zaživa, odsouzený k smrti. Už dávno jsem přestal věřit v Boha. Poslouchám totiž "Limb After Limb". Starý, prašivý, mrazivý death metal ze starých katakomb!


Asphyx says:

I'm pounding my fist against the wall. Bloody hands, locked in a dungeon. Locked up alive, condemned to die. I stopped believing in God a long time ago. There's no way he could have done so much wrong. They locked me up and forced me to recant. Never! I played the new album by French maniacs IRON FLESH out loud. It's bone-cracking with pressure. The demons are awakening. One day they'll dance on my grave. And they'll smile. For they know that there is only darkness, death and endless suffering.

And, of course, the raw and raw death metal. I've met this pack twice before. I've listened to their recordings very often and we even had a conversation together (links below the article). This year I was again enveloped by the cold and really felt like I was buried alive in a moldy dungeon. "Limb After Limb" will cut you into small pieces!


"Limb After Limb" is once again the perfect essence of Nordic death metal. The sound, the cover, the melody, everything is subordinated to one thing. To destroy everything living and inanimate. The same blood runs through my veins. It's corrupt and contains large chunks of ice. I've always liked the way IRON FLESH approach music. Real, real. You can hear the devotion to Death and all the dark forces in the songs. Curses, demons and souls, wandering forever between our world and the next, will surely give us the truth. I feel like I've traveled back in time, to the 1990s, when bands like ENTOMBED, NIHILIST, ENTRAILS, SORCERY, DISMEMBER ruled the world. The gentlemen have a gift, a talent for all the rituals of the afterlife. For me personally, it is very pleasant to revisit the record again. Best at moments when the fog rolls in the streets and ghosts roam the seemingly sleeping city. It's autumn and strange sounds are coming from the cemetery. I listen intently, feeling the music through every pore of my body. I know very well that I am buried alive in a nearby dungeon. I bang my head against the wall. To the rhythm of this record. My face is bloody, but I'm smiling. Buried alive, condemned to die. I stopped believing in God a long time ago. I'm listening to "Limb After Limb". Old, dusty, freezing death metal from the old catacombs!


about IRON FLESH on DEADLY STORM ZINE:





TRACKLIST
01. Overthrow ov The Sermon ov God
02. Cursed Within
03. In Agony You Must Reborn
04. Limb After Limb
05. Blessed Be The Creators
06. Sacrorum Profanationem
07. Honor In Death
08. To Become One With The Dead
09. As Ghouls March On
10. Procession of Living Cadavers

LINE-UP
Julien Helwin - Guitar & Vocals
Sylver Alexandre - Guitar
Sebastien Lalanne - Bass
Guilhem Arbogast - Drums


Share this games :

TWITTER