DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

neděle 18. října 2015

Home » » Minirecenze/minireview - RUIN - Spread Plague Hell (2015)

Minirecenze/minireview - RUIN - Spread Plague Hell (2015)


RUIN - Spread Plague Hell 
demo cassette, 2015, vlastní vydání


Rozpůlit člověka na dvě části rezavou pilou asi není příliš těžké. Co ale těžké je, tak znázornit tento středověký způsob smrti pomocí hudby. Katovi pacholci, kteří si říkají RUIN ten dar mají. Pomocí své death metalové muziky letos přinášejí své druhé demo. Na muchlající se kazetě nalezneme osm undergroundových songů doslova narvaných tmou a nihilismem. Pokud máte rádi takový ten ošklivý, "přidrzlý", špinavý a morbidní smrtící kov, neměl by vám tento morbidní skvost chybět ve sbírce. Kombinace doomových melodií, vlivů starých INCANTATION, MASTER, AUTOPSY, OBITUARY musí dělat dobře snad každému, kdo každý večer uléhá do své oblíbené rakve. Z hrobů trčí pahýly ohlodaných rukou, zombie se derou na světlo boží a svět je černý jako krev prokletých.

Album s klidem mohu doporučit všem hudebním archeologům, kteří se rádi pohybují na svých oblíbených hřbitovech a někde na pomezí osmdesátých a devadesátých let. Death metal je na "Spread Plague Hell" doslova nasáklý krví. Kapela byla založena již v roce 1990, pak na dlouho uložena k ledu a letos opět pozdvihla hrdě vlajku reálného a pořádně syrového smrtícího kovu. Pánové hrají tak, jak se to naučili v podzemí v dávných dobách. Rozhodně nečekejte žádné novátorské postupy. Celá kazeta je notně zaprášená a potažená patinou staré zatuchliny. Zkuste si otevřít nějaký starý hrob, vezměte páčidlo a praštěte s ním do ztrouchnivělé rakve. Slyšíte to kvílení? Tak takto přesně zní novinka RUIN.

Otevřete dveře do pekla! Vítejte v záhrobí! Takto nějak si představuji, že se má hrát old school death metal. Studené doomové melodie se zde potkávají s plesnivinou a podzemím. Všechny skladby znějí značně starodávně, morbidně, šíleně a zběsile. Deska jako by ležela dlouho v nějaké hrobce a letos byla vyvržena na světlo boží. Smrtící kov v podání RUIN je ostrý, špinavý a zákeřný. Jestli máte rádi old school, tak si určitě přijdete na své. Staré mokvající metalové inferno, které rozdrtí vaše kosti! Pravý prašivý death metal, který vám způsobí noční můry! 




Asphyx says:

Open the door to hell! Welcome to the crypt! This is how I imagine playing of old school death metal. Cold doom tunes are meeting here with mildew and underground. All songs sound very old, morbidly, madly and furiously. The record is like lying in a tomb for a long time and sprewing out this year into the light of God. The deadly metal by RUIN is sharp, dirty and treacherous. If you like old school, so you  will be certainly satisfied. Old weeping metal inferno that will crush your bones! Right mangy death metal that will cause you nightmares!

https://ruindeath.bandcamp.com/
http://www.neroonerecords.com/
Share this games :

TWITTER