DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

neděle 29. listopadu 2015

Home » » Minirecenze/minireview - ESCARNIUM - Godless Shrine of Decay (2015)

Minirecenze/minireview - ESCARNIUM - Godless Shrine of Decay (2015)


ESCARNIUM - Godless Shrine of Decay 
CD compilation 2015, Redefining Darkness Records

Otevřete brány pekelné! Za chvíli jsem tam! Na cestu si narvu do hlavy absolutně maniakální materiál černočerných rouhačů ESCARNIUM. Jejich nová kompilace je přesně tou hudbou, která bude znít ze všech koutů světa v době, kdy naší zemi zachvátí apokalypsa. Kompilace těch nejkrutějších songů, ozvěny z těch nejzapadlejších částí podzemí. Inspirace braná u INCANTATION, IMMOLATION a snad starých CARCASS. Temnota, nasekaná na malé kousíčky a následně slepená do klasického CD. Zvuk parádní, nápady srovnatelné s tajnými pohřebními rituály. My, co pořádáme dlouhé procházky na onom světě, my co milujeme tmu, smrt v hudbě a bolestivý tlak, budeme absolutně spokojeni. 

Brazilská esence těch nejvybranějších kousků zahnívajícího masa. Hudba, kterou jsem si ověřil i naživo, mě opět zasáhla přímo do kornatějících tepen. Modlíme se konečně spolu s kapelou k tomu správnému padlému andělu. Pokud znáte takové to napětí, které je cítit ve vzduchu před bouřkou, tak určitě víte, o čem píšu. Skladby pronikají do mozku převážně pomalu, v naléhavých rytmech. Zdánlivě neproniknutelná mlhovina upletená ze špíny a krutosti se časem promění v přitažlivou a dobře poslouchatelnou hudbu. Jeden masakr střídá druhý, vše si jen tak plyne a na konci zjistíte, že tančíte se samotnou smrtí. ESCARNIUM umí navodit přesně tu temnou atmosféru, která se hodí na zádušní mši. Kdo je další na řadě? Kdo chce být prokletý? Nebojte se, nakonec si přijdou pro všechny. Dostanete rozhřešení v podobě obrácených křížů. Uvěříte, s tím si buďte jisti.

ESCARNIUM  a jejich kompilace plná totálního zla jsou zde! Naleznete na ní skladby, které jsou temné, maniakální a ošklivé. Pokud máte rádi temný plesnivý death metal, tak neváhejte ani chvilku. CD připomíná obrácenou modlitbu. Brazilci umí navodit hodně zlou a špinavou atmosféru. Při poslechu si přijdu, jako bych právě otvíral nějaký dávno starý hrob. Dýchne na mě pach hniloby a samotné smrti. Zazní ostré riffy ESCARNIUM a mrtvoly jsou exhumovány. Cítíte ten strach? Z nebe padá krev! Nahrávku bych doporučil všem milovníkům záhrobí. Špinavý death metal, nahraný v samotném pekle! Inferno!



Asphyx says:

ESCARNIUM and their compilation, full of total evil, are here! You can find here the songs that are dark, manic and ugly. If you like dark moldy death metal, so don't hesitate. The CD resembles an upturned prayer. Brazilians can make much evil and dirty atmosphere. When I'm listening, it's like a just opened long old tomb. The smell of rot and death itself. Sharp riffs of ESCARNIUM sounds and corpses are exhumed. Do you feel the fear? The blood is falling down the sky! I would recommend this recording to all lovers of the dead. Dirty death metal, recorded in the hell! Inferno!

Share this games :

TWITTER