DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

neděle 19. června 2016

Home » » Minirecenze/minireview - MERCYLESS - Altered Divination (2016)

Minirecenze/minireview - MERCYLESS - Altered Divination (2016)


MERCYLESS - Altered Divination
single 2016, Kaotoxin Records

Hydra se opět probudila. Tam, někde v daleké Francii dřímala ve staré kryptě, nabírala sílu ze země a temnoty. Legendární MERCYLESS jsou zpět! Od návratového alba "Unholy Black Splender" (20133) utekly dlouhé tři roky, které kapela vyplnila jedním splitkem a živým záznamem koncertu. Bylo tedy na čase znovu vypustit všechny běsy na světlo boží. Dvě skladby v podobě singlu jsou další ukázkou toho, že tahle kapela by neměla dřímat ve stínu, ale obývat velká pódia. Tvorba lehce podobná (berte opravdu jen jako vodítko, MERCYLLES nemají zapotřebí někoho napodobovat!) PESTILENCE, KRABATHOR, LOUDBLAST, CANCER, ASPHYX, MASSACRA a pro mě i BRUTALITY je načichlá thrashem, sírou a energií. 



Pro mě osobně se jedná o ten nejryzejší klasický death metal s vlastním ksichtem, jaký vůbec může být. Mám to takto poskládané hrozně rád. Nezapomíná se na rychlé, zběsilé vypalovačky, ani na temné, studené vyhrávky. Tohle vše v nových dvou skladbách naleznete. Doufám pevně, že nezůstane jen u singlu a o to víc se těším na nové album. Oba songy jsou pro mě hnilobnou ochutnávkou toho nejlepšího, co za poslední roky v old school death metalu vzniklo. Opravdu vřele doporučuji všem hledačům tmy, všem hrobníkům. Kope to řádně, to vám tedy povím. Mám sto chutí vzít do ruky kladivo a jít rozmlátit nejbližší rakev. Svět sice není novinkou "Altered Divination" nijak hudebně změněn, ani posunut, ale rozhodně se nad ním stahují mračna, alespoň tedy po celou dobu poslechu.


sumarizace:

Povolejte do zbraně nemrtvé! Legendární MERCYLLES letos svými dvěma novými songy vyhlásili válku nebi. Mám pocit, že při poslechu svět hodně zčerná a zatáhnou se nad ním temné mraky. Skladby jsou to návykové, ostré, nekompromisní a mají v sobě zvláštní, neopakovatelnou atmosféru. Jsou hnilobnou, morbidní ochutnávkou od mistrů ve svém oboru. MERCYLLES vás proklejí, zavrhnou a spálí černým ohněm! Cítíte to také? To jsou ozvěny ze záhrobí. Novinka mi připomíná zlověstný šepot nemrtvých! "Altered Divination" je singlem, které vás rozerve vejpůl! Skvělá, klasická death metalová modlitba, která je plná rouhání! Skvěle!

Asphyx says:

Call undead to arms! Legendary MERCYLLES have declared war on heaven with their two new songs. I'm feeling that when listening the world gets black and it clouds dark over it. The songs are addictive, sharp, uncompromising and they have the special, one and only atmosphere. They are rotten, morbid taste from the masters in their field. MERCYLLES curse you, reject and burn in black fire! Do you feel it too? These are echoes from beyond. The news reminds me the sinister whisper of the undead! "Altered Divination" is the single that will ripp you up in half! Great, classic death metal prayer, full of blasphemy! Great!


tracklist:
1. My Name Is Legion
2. Substance of Purity

band:
Max Otero – guitars & vocals
Gautier Merklen – guitars
Matthieu Merklen – bass
Laurent Michalak – drums



Share this games :

TWITTER