DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pondělí 19. září 2016

Home » » Recenze/review - BRUJERIA - Pocho Aztlan (2016)

Recenze/review - BRUJERIA - Pocho Aztlan (2016)


BRUJERIA - Pocho Aztlan
CD 2016, Nuclear Blast 

Po všech těch letech to vypadá, že mafie ovládá celý svět. Bylo tomu tak vždycky, záleželo jen na tom, co za informace se dostalo mezi obyčejný lid. Uříznuté hlavy, dnes tolik populární artefakt, je jen plivnutím do kaluže plné krve. Mexicko-americká legenda BRUJERIA je více než kapelou spíše uskupením, které se rozhodlo kdysi v roce 1989, že ve své hudbě bude zpívat o všech věcech, které provází celospolečenský souboj dobra a zla. V jejich pojetí samozřejmě drogy, satanismus, hnusná politika, mafie a prodejný sex vítězí nad všemi smrtelníky. Říkejte si co chcete, ale tahle smečka je fenomén, originální úkaz. I když jednoduchý, dnes již předvídatelný a v podstatě málo šokující.



Na "Pocho Aztlan" se BRUJERIA drží svého old schoolového kopyta, kdy kombinuje death metal, grind, chaotické vokály a temnotu těch nejšpinavějších slumů. Novinka je více než bůhví jakým hudebním zážitkem, tak spíše výpovědí, která útočí na samou podstatu nás samých. Muzika je opět drsná, syrově primitivní, se španělskými texty, kterým sice nerozumím, ale přesto vím o čem jsou. Pocitově se mi novinka neskutečně líbí, i když moc dobře vím, že to není nic světoborného. Je to jednoduše další album (po šestnácti letech konečně dlouhohrající a v pořadí teprve čtvrté plnohodnotné) BRUJERIE. Berte a nebo nechte být! Nic mezitím neexistuje. Jen si dejte bacha, abyste nepřišli o hlavu! 



sumarizace:

Death grindový gang, který si říká BRUJERIA je letos ve velmi dobré formě. Pánové nám opět přinášejí další porci krvavých melodií, chaotických vokálů a old schoolového feelingu. Na album "Pocho Aztlan" je nutné nahlížet okem poctivého fanouška. Potom si nahrávku neskutečně užijete. BRUJERIA nepřinášejí nic nového, ale chtěl to vůbec někdo? Já tedy rozhodně ne. Muzika je opět drsná, syrově primitivní, se španělskými texty, kterým sice nerozumím, ale přesto vím o čem jsou. Pocitově se mi novinka neskutečně líbí, i když moc dobře vím, že to není nic světoborného. Je to jednoduše další album BRUJERIEBerte a nebo nechte být! Nic mezitím neexistuje. Jen si dejte bacha, abyste nepřišli o hlavu! 


Asphyx says:

A death grind gang called BRUJERIA is in a very good shape this year. These gentlemen bring us another portion of bloody melodies, chaotic vocals and old school feeling. The album “Pocho Aztlan” is supposed to be seen from the real fan´s point of view. This is the way how to really enjoy this album. BRUJERIA don´t bring anything new, but who want´s something new? Not me. Again, this music is rough, raw primitive and with Spanish lyrics which although I don´t understand, I know what they are about. I like the whole feel of this album however I know that it could be better. It is simply another album by BRUJERIA. Take it or leave it! There is no between. Just be careful so you don´t lose your head.   

Tracklist:
01. Pocho Aztlan
02. No Aceptan Imitaciones
03. Profecia del Anticristo
04. Angel de la Frontera
05. Plata o Plomo
06. Satongo
07. Isla de la Fantasia
08. Bruja-
09. Mexico Campeon
10. Culpan la Mujer
11. Codigos
12. Debilador
13. California Uber Aztlan

Band:
Juan Brujo - Garganta Fantasma - Voz Infernal Hongo - Guitarra Hongo Jr. - Bateria Pinche Peach - Voces del mal Pititis - Concubina del Infierno Sangron - Voz Mal D Tanika - Baby Bruja Guero III

Share this games :

TWITTER