DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pátek 3. března 2017

Home » » Recenze/review - CREEPING FLESH - Scorched (2016)

Recenze/review - CREEPING FLESH - Scorched (2016)


CREEPING FLESH - Scorched
demo 2016, vlastní vydání

Tři hroty ostré tak (stejně jako tři záseky dema), že když vám je zarazí švédští death metalisté CREEPING FLESH pod nehty, budete skučet bolestí. Jedná se o jadrný, přímočarý smrtící kov staré školy v podobě, v jaké ji hrávali třeba takoví BOLT THROWER, JUNGLE ROT, OBITUARY, BLOODBATH, ale i celá melodičtější švédská škola. Skladby mají švih, jiskřivý náboj a nezapomíná se ani na studenější nápady. Demo má na to, že je zatím spíše ochutnávkou pro labely, velmi dobrý zvuk. Hudba zde není ničím výjimečná, ale CREEPING FLESH mě zaujali svým přístupem a nadšením, energií, která ze "Scorched" stříká na všechny strany.



Dovedu si představit, že si dávám pivko dole pod pódiem a nechávám se pomalu unášet do království smrti. CREEPING FLESH vzali death metal po svém, drtivém způsobu. Čerpají z těch nejlepších klasiků žánru a výsledkem je velmi chutný, i když zahnívající pokrm. Přijde mi, že mě Švédi naservírovali kousky masa prolezlého červy, hnisem a snětí. Nabírám je na vidličku, jemně je rozmělním na jazyku a polknu. Cítím, jak mě chladí, rozežírají vnitřnosti a výsledkem je (jak jinak) smrt v nekonečných křečích. Death metal někde na pomezí mezi krutostí, temnotou a chladem. Příjemně ošklivá záležitost! Doporučuji.


sumarizace:

CREEPING FLESH hrají jadrný, přímočarý smrtící kov staré školy v podobě, v jaké ji hrávali třeba takoví BOLT THROWER, JUNGLE ROT, OBITUARY, BLOODBATH, ale i celá melodičtější švédská škola. Skladby mají švih, jiskřivý náboj a nezapomíná se ani na studenější nápady. Demo má na to, že je zatím spíše ochutnávkou pro labely, velmi dobrý zvuk. Hudba zde není ničím výjimečná, ale CREEPING FLESH mě zaujali svým přístupem a nadšením, energií, která ze "Scorched" stříká na všechny strany. Čerpají z těch nejlepších klasiků žánru a výsledkem je velmi chutný, i když zahnívající pokrm. Přijde mi, že mi Švédi naservírovali kousky masa prolezlého červy, hnisem a snětí. Nabírám je na vidličku, jemně je rozmělním na jazyku a polknu. Cítím, jak mě chladí, rozežírají vnitřnosti a výsledkem je (jak jinak) smrt v nekonečných křečích. Death metal někde na pomezí mezi krutostí, temnotou a chladem. Příjemně ošklivá záležitost! Doporučuji.

Asphyx says:

Creeping Flesh plays earthy, straight deadly old school metal in the way like BOLT THROWER, JUNGLE ROT, OBITUARY, BLOODBATH, but also the whole more melodic Swedish school. The songs have style, drive and they don't forget colder ideas. This demo that is in this time only taste  for labels has  very good sound. The music isn't extraordinary, but CREEPING FLESH are for me interesting with their approach and enthusiasm splashing from "Scorched" to all sides. They gain from the best of genre and the result is very tasteful even though rotten meal. I think Swedes gave me pieces of meat full of worms and pus. I'm taking it with a fork, chewing up on my tongue and swallowing. I feel the cold, they're eating into my entrails and the result is (there is no other way) death in endless cramps. Death metal on the border among cruelty, darkness and cold. Pleasant ugly affair. I recomment.

tracklist:
Scorched
Trench Apostasy
Forever Onwards

band:
William Persson Öberg on guitar,
Conny Nyberg on bass,
Sofus Stille on guitar,
Martin Kadhammar on drums,
Robert Karlsson on vocals.

Share this games :

TWITTER