DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

neděle 5. března 2017

Home » » Recenze/review - THE FUROR - Cavalries of the Occult (2017)

Recenze/review - THE FUROR - Cavalries of the Occult (2017)


THE FUROR - Cavalries of the Occult
CD 2017, Transcending Obscurity Records

Bubeník singapurské legendy IMPIETY Dizazter si založil kapelu THE FUROR, která se rozhodla vyhlásit válku samotnému nebi. Pokud máte rádi syrový, nekompromisní black/death metal plný zběsilosti, rituálních rychlých riffů a chorobou v srdci, tak neváhejte ani chvilku. Tihle pánové moc dobře vědí, o čem je smrt.

Osobně se mi nejvíc líbí přístup, který je tamním kapelám tolik vlastní. Zatímco u nás v Evropě extrémní skupiny cizelují zvuk k dokonalosti, THE FUROR si sednou a namlátí album ve stylu IMPIETY, BELPHEGOR, BEHEMOTH, RAVAGER, BESTIAL WINDS, REVENGE. Vítejte v chaosu, ze kterého vyšli kdysi všichni démoni! U téhle desky vám půjdou krvelačně po krku. Masakr!




"Cavalries of the Occult" je ze své podstaty hodně špinavým, surovým albem, na kterém si nikdo nebere servítky. Duše zemřelých se vyvolávají hezky postaru, uvěřitelně, s tím správným šílenstvím v očích. Mám pocit, že peklo opravdu existuje. Je v každém z nás a hlavně v novince THE FUROR. Album připomíná pohřebiště na kterém se prováděly pravé okultní rituály. Ano, tato deska umí vyvolat duše dávno zemřelých. Pokouše vás, zničí, nahlodá, rozloží na tisíc černých kousků a naruší vaši duševní rovnováhu. Bestiální black/death metal s blasphemickým výrazem! Peklo! Smrt! 


sumarizace:

THE FUROR poslali do světa desku žhavou jako láva, vytékající ze samého pekla. Spaluje vše živé a přináší jen bolest a utrpení. Připomíná apokalyptické filmy, ve kterých zůstane naživu jen pár osamělých duší. Jinak je všude jen nekonečná prázdnota, tichý smutek a strach. Tihle maniaci jsou jako přírodní katastrofa, vichřice nebo tsunami. Jsou nekompromisní v tom, co hrají, nepřístupní a pozvali nás na dlouhou procházku mezi duše zemřelých. Když přistoupíte na jejich hru, můžu vám slíbit jen nekonečnou bolest a zatracení. Budete se smažit ve vroucím oleji, budou vám vytrhány všechny zuby, odstraněny vlasy i duše. Zůstane jen nebohé a slabé tělo. Když vám pak tahle nákaza pronikne do krve, stanete se pokornými sluhy této smečky a jediným smyslem vašeho života bude nekonečné bloudění s jejich CD na prsou. Death blackové album, které může způsobit slabším povahám srdeční infarkt. Nekonečná blasfemie lidské mysli.

Asphyx says:


THE FUROR sent into the world a record hot like lava flowing from the hell. It burns all the living and brings pain and suffering only. This maniacs are like a natural disaster, storm or tsunami. They are uncompromising in what they are playing, inaccessible, they invite us for a long walk among the souls of the dead. THE FUROR went to school, perhaps to Beelzebub himself. They were attentive and industrious students. Set the dirt and human evil to music isn't easy. THE FUROR did it. Death black metal album, that can cause heart attack to weaker natures. Never-ending blasphemy of human mind.



Band lineup:
Dizazter - Drums/Vocals/Songwriting
Hellhound - Guitars
The Grand Impaler - Bass

THE FUROR Facebook
Transcending Obscurity Records
Transcending Obscurity Facebook
Share this games :

TWITTER