DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

úterý 11. dubna 2017

Home » » Recenze/review - AZARATH - In Extremis (2017)

Recenze/review - AZARATH - In Extremis (2017)


AZARATH - In Extremis
CD 2017, Agonia Records

Plameny pekelné začínají olizovat moje nohy. Jdu po cestě skrz oheň. Na konci čeká trůn a on. Pán všeho zla. Ne, to není zlý sen, ale syrová, temná realita, prozářená odleskem spalujících květů inferna. Vypadá to, že jsem navěky zavrhnut, proklet a zničen.


Blasfemický útok z temnot v podobě nového alba polské legendy AZARATH se vydařil. Dostal jsem přesně to, co jsem od těchto rouhačů očekával. Válku s nebem, šílenství v podobě nihilistického black/death metalu. Novinka je absolutním vyhlazením všeho dobrého, ničením živých i neživých organismů. Totální bicí kanonáda v podobě kobercového náletu mistra Inferna, vztek, bestialita, nenávist v riffech. Přesně takhle mám tuhle smečku rád. "In Extremis" mě zasáhlo silou nebývalou, šílenou a zcela devastující. Satan vás pořád sleduje!


 "In Extremis" je velice návykovou smrtící látkou. Měl bych snad jen drobné výhrady ke zvuku, který je sice zcela zničující, ale bicí jsou vytaženy na úkor kytar až příliš dopředu. Je to ale jen drobnost, která se v mokvajícím celku ztratí. AZARATH nenahráli nejlepší album své kariéry, ale rozhodně obstáli se ctí. Novinku si rvu stále do hlavy, nemůžu se jí zbavit, až magicky mě pořád přitahuje celková atmosféra zmaru. Je to sice black/death metal určený spíše pro starší ročníky, ale to já v metalu jsem a tak si všechnu tu černočernou změť užívám opravdu vrchovatě. Spaste vaše duše! Už dávno hořím a není mi pomoci, tohle je album, ke kterému se budu rád a často vracet. Je mojí součástí, plamennou výpovědí o posledních věcech člověka. Vynikající blasfemické album! Inferno! Peklo! Smrt!



sumarizace:

Polští death metalisté AZARATH na svém novém albu jasně pochopili základní myšlenku zla. Album je napěchované tmou, špínou, hnisem. Připomíná nekonečnou bažinu, plnou hnijících utopenců. Každým dalším poslechem vás stahuje do svého nitra a vy máte sto chutí podlehnout nihilismu. Líbí se mi kruté vrstvy kytar i syrová nálada celé nahrávky. "In Extremis" je jako četba ze starých spirituálních knih. Plazí se pomalu jako had, čekající na svoji oběť. Během společných setkání jsem jako uhranutý, prokletý, vyhoštěný z tohoto světa. Procházím se záhrobím, nasávám šedivou atmosféru a těším se na každý další song. Death metal v tomto provedení bude dělat dobře všem, kdo mají rádi onen svět. Smrt je opravdu hodně blízko! Podává vám ruku a vy přijímáte. Tahle okultní seance se určitě povedla! Temná, death metalová nahrávka, která vyvolává duše dávno zemřelých. Skvěle!



Asphyx says:

Polish death metallers AZARATH  clearly get the basic idea of ​​evil on their new album. The album is full of darkness, dirt and pus. It recalls the endless swamp full of rotting drowned bodies. It pull you down into its mind with each next listening and you want to go down the nihilism. I like cruel sounds of guitars and raw mood of the record. "In Extremis" is like reading from the old spiritual books. It is crawling like a snake waiting for its victim. During the common meetings I'm bewitched, cursed, expelled from this world. I'm walking in the beyond, I'm soaking up the grey atmosphere and I'm looking forward to the next song. Death metal in this way will do well to all who loves the other world. Death is really close! It gives you its hand and you take up. This occult seance was succeeded! Dark, death metal record, which invokes souls of long dead. Great!

Tracklist:
1. The Triumph Of Ascending Majesty
2. Let My Blood Become His Flesh
3. Annihilation (Smite All The Illusions)
4. The Slain God
5. At The Gates Of Understanding
6. Parasu Blade
7. Sign Of Apophis
8. Into The Nameless Night
9. Venomous Tears (Mourn Of The Unholy Mother)
10. Death

band:
NECROSODOM - Guitar & Screams
INFERNO - Drums
BART - Guitar...
Peter - Bass

Azarath on-line:
Facebook: http://facebook.com/AzarathBand
Webstore: http://www.azarath.pl
Band contact: azarathofficial@gmail.com
Press contact: promotion@agoniarecords.com

Agonia Records:
Website: http://agoniarecords.com
Webshop: http://tinyurl.com/agoniashop
Facebook: https://facebook.com/agoniarecords
Twitter: https://twitter.com/agoniarecords
SoundCloud: https://soundcloud.com/agoniarecords
Bandcamp: https://agoniarecords.bandcamp.com
Instagram: https://instagram.com/agoniarecordsof...
YouTube: http://youtube.com/AgoniaRec
Share this games :

TWITTER