DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

neděle 16. července 2017

Home » » Recenze/review - HAEMOPHAGUS - Stream Of Shadows (2017)

Recenze/review - HAEMOPHAGUS - Stream Of Shadows (2017)


HAEMOPHAGUS - Stream Of Shadows
CD, 12" vinyl, Selfmadegod Records/Lycanthropic Chants

Utíkám před lavinou z kovového kamení. Byla odjištěna s jednoznačným účelem. Zničit vaše zkažené duše, vyčistit mozky od zbytečností. A já teď běžím, klopýtám a mám v očích děs. Nakonec mě všechna ta drtivá síla pohltí, rozmělní, promění na prach. Rozprašte mě prosím, jednou ve studeném větru ledových melodií.

Italská kapela HAEMOPHAGUS je letos opět zde, aby vám zničila i poslední zbytky vašeho zdravého rozumu. Svět bývá poslední dobou často naruby a podobné desky, jako je "Stream Of Shadows", mi dělají čím dál tím lépe. Beru do ruky bourací kladivo a vyrážím do starého domu plného vzpomínek na poctivou muziku. Ano, takhle má vypadat správný death/grind, říkám si stále dokola, pokaždé, když udeřím do tichých opuštěných zdí.



"Stream Of Shadows" je pokračováním alb předešlých, ovlivněn samozřejmě tvorbou REPULSION, CARCASS, AUTOPSY, PUNGENT STENCH, IMPETIGO, AUTOPSY. HAEMOPHAGUS jsou staří bardi, kteří si nenechají do ničeho mluvit a jedou si na své, kdysi nastavené vlně. Pořád drtivě přeskládávají jednu hromadu shnilých kostí na druhou, stále hrají tak, že odpadává maso od kostí. Osobně si všechnu tu špinavost, neurvalost, rebelii a drcení ušních bubínků neskutečně užívám. Nahrávka má v sobě obrovskou sílu a opravdu připomíná valící se lavinu, případně údery bouracího kladiva. Mám pocit, že mi někdo právě stojí okovanou botou přímo na prsou a neustále zvyšuje tlak. Death grind, po kterém nezůstane nic živého v okolí několika kilometrů. Vynikající!


sumarizace:

Album "Stream Of Shadows" je nahrávkou, která mě přenesla do nějakého hodně morbidního hororového filmu. Všechny postavy spolu s muzikou doslova ožívají před očima. Hudba je to krutá, nekompromisní, šílená a plná energie.  HAEMOPHAGUS dostáli svému dobrému jménu a předhodili nám pořádně mrtvolný kousek masa. Songy jsou plné špíny, lidského hnusu. Jsem jimi pohlcený od začátku do konce. Bestie opět promluvila. Mocně a hlasitě. Mokvají mi znovu staré rány, jsem ztracený ve víru ostrých riffů. Tahle deska připomíná setkání s vlnou tsunami. Smete vás, rozdrtí, rozmačká, rozseká a vy budete mít co dělat, abyste se dali vůbec dohromady. HAEMOPHAGUS hrají tak, jak to umí nejlépe. Postaru, s velkým feelingem a drivem. Ocení asi spíše starší posluchači, ale to vůbec nevadí, tohle album má v sobě velkou sílu. Grind/death metalová nahrávka, která vám utrhne hlavu! Skvělá práce!

Asphyx says:

The album "Stream Of Shadows" brought me to some kind of very morbid horror movie. Every character and the music just becomes alive in front of your eyes. The music is cruel, uncompromising, crazy and full of energy. HAEMOPHAGUS comply with their good name and they throw out dead piece of a meat. These songs are full of dirt and human filth. I am full of them from the beginning to the end. The beast had spoken again. Mightily and loudly. My old wounds are weeping and I am lost in the whirl of lost riffs. This album feels like a tsunami wave. It will sweep you away, smash you, crush you and you will get through a lot of pain to get back together. HAEMOPHAGUS play the best they know. It is old school with a great feeling and drive. This album will be probably more appreciated by old fans. However, it doesn´t matter and for me this album has a great power. Grind/death metal record which will cut your head off! Great job!

tracklist:
01. Shadowline
02. Tombtown
03. Blastmaniacom!
04. Deranger
05. Meteor Mind
06. Electric Circles in a Yellow Sky
07. Captured from Above
08. Innergetic
09. The Cosmicorpse
10. Infectious Domain
11. Monochrome
12. Unrestrained
13. Twisted Syllables
14. The Darkest Trip

band:
Giorgio [lead guitar, bass & vocals] - Gioele [lead guitar] -
David [drums] - Marco [bass - live]

Share this games :

TWITTER