DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

sobota 5. srpna 2017

Home » » Recenze/review - STEEL MAMMOTH - Atomic Oblivion (2017)

Recenze/review - STEEL MAMMOTH - Atomic Oblivion (2017)


STEEL MAMMOTH - Atomic Oblivion
CD 2017, Ektro Records

Spoustu let nás strašili, že bude jaderná válka. Vodíkové bomby z jedné strany, vztek z druhé. Měli jsme se stát jen fotkou na zdi po výbuchu a trpět navěky s vypadanými vlasy. Nestalo se tak, i když pořád se na světě najde dost tupců, kteří s tím vyhrožují. Ukazuji jim fuck off a pouštím si radši novou desku finských maniaků STEEL MAMMOTH.

Legendární smečka, která ve své tvorbě kombinuje punk, heavy metal, hard rock, psychedelii, stoner a hlavně pořádnou dávku šílenství. Pokud máte rádi v hudbě nevázanost, rebelii, legraci, nadsázku, pojďte se mnou na výlet, po kterém už nikdy nebude nic jako dřív.
 
"Atomic Oblivion" jsem si pouštěl často a rád ve chvílích, kdy mě štval celý svět. Při nekonečných vyšetřeních v nemocnicích, v dopravních zácpách, v pátek odpoledne po práci, kdy jsem ještě několik hodin automaticky skřípal zuby. STEEL MAMMOTH mě umí uklidnit, vyloudit na mé tváři úsměv. Já vlastně ani nevím proč, ale novinka se mi nějakým záhadným způsobem hrozně líbí. Je absolutně netypická v mé diskografii, ale je také deskou, která mi otevírá v hudbě dosud netušené brány. Finové jsou hraví, jako malé děti, jako koťata, která právě loví myš. Pokud máte chuť, užijte si je. Dokud nepřijde jaderná katastrofa.



sumarizace:

"Atomic Oblivion" je albem plným hard rock, psycheledických, experimetnálních, stoner heavy metalových melodií. Máte otevřenou mysl? Tak neváhejte! Velmi dobře!




Asphyx says:

"Atomic Oblivion" is a album full of hard rock, psychedelic, experimental, stoner and heavy metal melodies. Do you have an open mind? So do not hesitate! Very good!

TRACK STREAMS:
https://soundcloud.com/ektrorecords/steel-mammoth-clearing-of-frost
https://soundcloud.com/ektrorecords/steel-mammoth-heavy-muscle-tissue
https://soundcloud.com/ektrorecords/steel-mammoth-shit-testament

Share this games :

TWITTER