DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

úterý 5. září 2017

Home » » Recenze/review - DEATH OF KINGS - Kneel Before None (2017)

Recenze/review - DEATH OF KINGS - Kneel Before None (2017)


DEATH OF KINGSKneel Before None
CD 2017, Boris Records

Projel mi hlavou ostrý záblesk. Už zase hoří nebe, z oblak padá černý popel a smrt je jen pouhou pomíjivou epizodou. Rozpouštím svůj šedý vlas, roztáčím jej v nekonečném headbangingu a nakonec padám totálním vyčerpáním k zemi. Jsem starý muž, který miluje metal, jsem fanoušek, který již třicet let válčí s nebem. 

Mám rád alba, která mě praští do prsou a zahryznou se do mého srdce už při prvním poslechu. Miluji ten moment překvapení, nálož ostrých riffů, která mě zavalí a rozhýbá mé kosti. Kombinace reálného, špinavého thrashe s přídavkem heavy metalu mi dělala vždy dobře. Američtí maniaci DEATH OF KINGS a jejich nové CD "Kneel Before None" jsou pro mě drogou v žilách, posledním šlehnutím, nostalgickou vzpomínkou na osmdesátá a devadesátá léta minulého století.




"Kneel Before None" je poznamenáno starými rukopisy, které kdysi tvořily smečky jako SODOM, KREATOR, DESTRUCTION, PROTECTOR, OVERKILL, SLAYER, DARK ANGEL, FLOTSAM AND JETSAM. Samozřejmě s přihlédnutím k JUDAS PRIEST a dalším heavy metalovým legendám.  DEATH OF KINGS umí jednu úžasnou věc. Nabudit mě, pustit mi do žil novou energii. Mám sto chutí vyrabovat ledničku, otevřít všechna piva naráz a obejmout ty nejhezčí holky v okolí. Dneska bude nekonečný večírek, pařba jako za starých dobrých časů. Tohle je metal jdoucí ke své vlastní podstatě, prašivý a nefalšovaný. Líbí se mi jako vždy ryzost, opravdovost, uvěřitelnost. Přijde mi, že na mých prsou klečí samotná Smrt. Dusí mě ostrými riffy a drtí nekompromisními melodiemi. Chtěli jste poctivý thrash heavy kov? Máte ho mít! Vynikající album! Absolutní metal!


sumarizace:

Vítejte na thrash/heavy metalové seanci! Američtí válečníci DEATH OF KINGS přišli na náš svět, aby zapálili ohně k uctění pravého nefalšovaného metalu. Tohle je přesně ten typ old schoolové muziky, která mi koluje v krvi. Má to drive, má to neskutečný feeling a sílu. Mám sto chutí vše hodit za hlavu, dát si nohy na stůl a jen poslouchat. Novinka je velmi dobře zahraným návratem do osmdesátých a devadesátých let minulého století. Je plná starých riffů, plesnivé atmosféry a žhoucího kovu. Pokud také ctíte dávné pořádky v hudbě a rádi vzpomínáte, tak je pro vás album jako stvořené. Otevřete si pivo, opravte nášivky na roztrhané džínové bundě a začněte skákat po pokoji! Tohle je hudba pro staré šedivé prašivé metalové psy! Takhle nějak by to mělo vypadat, přátelé! Album, které vás vrátí do vašeho mládí! Kult! Skvělá prašivá práce! Absolut metal!

Asphyx says:

Welcome to thrash/heavy metal session! American warriors DEATH OF KINGS came to our world to light fires for honour of the true real metal. This is exactly the type of old school music that is circulating in my blood. It has drive, surreal feeling and strength. I'm fancy throwing everything behind my head, put my feet up and listen only. Novelty is very well played return to the eighties and nineties. It's full of old riffs, moldy atmosphere and the glowing metal. So, if you honour the ancient orders in music and you like remembering, the album is ideal for you. Open some beer, repair patches on your torn denim jacket and start jumping around the room! This is music for the old gray mangy metal dogs! This is how it should look like, friends! The album, which takes you back to your youth! Cult! Great rotten job! Absolut metal!

Tracklist:
01 – Shadow of the Reaper
02 – Sojourn
03 – Regicidal
04 – Descent into Madness
05 – Hell Comes to Life
06 – Knifehammer
07 – Plague (Upon the World)
08 – Too Fast for Blood
09 – Revel in Blasphemy


Band:
Amos Rifkin - Drums, Vocals (backing)
Matt Matson - Vocals (lead), Guitars (lead), Lyrics
Scott "Thunderchops" Price - Bass, Vocals (backing)
Matt Kilpatrick - Guitars (lead), Vocals (additional)

Share this games :

TWITTER