DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

sobota 28. října 2017

Home » » Recenze/review - DEVANGELIC - Phlegethon (2017)

Recenze/review - DEVANGELIC - Phlegethon (2017)


DEVANGELIC - Phlegethon
CD 2017, Comatose Music

for english scroll down please

Podzemí bylo znovu otevřeno, aby vydalo další temné svědectví. Na povrch zemský byla vyvrhnuta špína, chaos, zkažená krev, křik nevinných a slova plná rouhání. Nové album italských DEVANGELIC je zde, aby navěky proklelo vaše duše! Peklo opět promluvilo. Zle, hlasitě, nekompromisně, zběsile.

Italští brutální death metalisté DEVANGELIC opět předkládají desku plnou toho nejkvalitnějšího zápachu rozkládajících se těl. Atmosféra smrti je patrná z každého riffu, z každé skladby. Album "Phlegethon" působí jako choroba ze starých časů, která se znovu začala šířit světem. Z mých rukou tryská krev, stigmata pláčou!


"Phlegethon" je deskou, na které DEVANGELIC odkazují na tvorbu kapel jako SUFFOCATION, DISGORGE, DISENTOMB, CONDEMNED, PUTRIDITY, BRODEQUIN, BEHEADED. Navíc přidávají pořádnou porci temné atmosféry, chladu a beznaděje. Italové nešetří dobrými nápady, perfektním zvukem i hlasem plným morbidity. Jsem nahrávkou doslova pohlcen a připadám si, že mě skupina při poslechu stále dokola věší na kříž. Samozřejmě hlavou dolů a až do úplného odkrvení těla. Kývám se do rytmu, nasávám čerstvou hnilobu. Občas podléhám lehké monotónnosti, ale jinak jsem drcen, rozemlet. "Phlegethon" vám vybrousí do hlavy drážky plné bolesti. Takhle nějak si představuji poctivý, skvěle zahraný brutální death metal. Vynikající záležitost! 

,,


Asphyx says:

The underground was reopened again to release another dark testimony. Dirt, chaos, bad blood, scream of the innocents and words full of blasphemy were brought up to the earth. The new album by Italian DEVANGELIC is here to curse your souls forever! The hell spoke again. Badly, loudly, franticly. 

DEVANGELIC the Italian death metal band gave us an album full of the worst smell of decaying bodies. The atmosphere of death is noticeable in every riff and every song. The Album “Phlegethon” seems like a diseases from old times which is spreading around the world again. There is blood dripping from my hands, stigmata are crying!

“Phlegethon” is an album where DEVANGELIC show their inspiration from bands like SUFFOCATION, DISGORGE, DISENTOMB, CONDEMNED, PUTRIDITY, BRODEQUIN, BEHEADED. They also add a great portion of dark atmosphere, coldness and hopelessness. Those Italians are not lacking good ideas. They have perfect sound and voice full of morbidity. I am just absorbed with this recording and I feel like this band is putting me on a cross every time I listen to this album. Upside down, of course until my body has no blood. I am swinging into the rhythm and I am sucking the fresh rot. I sometimes subject to the light monotony however I am crushed, grinded. “Phlegethon” will tear you holes full of pain into your head. This is how I think hones and great brutal death metal should sound like. Excellent album!


Tracklisting:
1. Plagued By Obscurity
2. Mutilation Above Salvation
3. Of Maggots And Disease
4. Malus Invictus
5. Abominated Impurity Of The Oppressed
6. Condemned To Dismemberment
7. Wretched Incantations
8. Manifestation Of Agony
9. Decaying Suffering
10.Asphyxiation Upon Phlegethon
----
11.He Who Sleeps (Morbid Angel cover) *
12.Abominated Impurity Of The Oppressed (Promo 2016) *

Line-up:
Paolo Chiti - Vocals
Mario Di Giambattista - Guitars
Damiano Bracci - Bass
Marco Coghe - Drums

Share this games :

TWITTER