DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

středa 3. ledna 2018

Home » » Recenze/review - MORBID ART - The Cult of Flesh (2017)

Recenze/review - MORBID ART - The Cult of Flesh (2017)


MORBID ART - The Cult of Flesh
CD 2017, Invasion of Solitude Records

Dodnes to nechápu. Proč když rozdrtím vaše kosti, tak mě chladí v dlaních? Nezáleží na tom, jak jste zemřeli a je úplně jedno, kým jste kdysi byli. Mrtví jste studení, tajemní. Otvírám dveře do další hrobky, abych se utvrdil ve své teorii. Ano, poslouchali jste celý život death metal a proto budete navěky prokleti.

Stejně jako japonští maniaci MORBID ART a jejich prvotina "The Cult of Flesh". Deska, která je umně smíchána ze švédských death metalových ingrediencí. Mám rád pravost, ryzost, opravdovost. Nevadí mi jednoduchost ani špinavý zvuk. Všechno tohle MORBID ART splňují velmi dobře.



"The Cult of Flesh" je švédskou klasikou. Pokud máte rádi DISMEMBER, NIHILIST, ENTRAILS, GRAVE, INTERMENT a podobné smečky, neměl by vám uniknout ani tento one man projekt/kapela. MORBID ART přehrávají známé postupy s grácií a vkusem, nenudím se ani chvilku. Možná by to občas chtělo nějaké to ostřejší koření navíc, ale jinak jsem spokojen. Líbí se mi tradiční zvuk, morbidně laděný obal i chorobně znějící vokál. Obdivuji střídání nářezových pasáží s těmi klidnějšími, mrazivými. Nejedná se o nic převratného, ale jako solidnímu řemeslu se této desce s klidem pokloním. Je znát, že MORBID ART ví o čem je pravá smrt. Velmi dobře!




sumarizace:


První album japonských MORBID ART je velmi dobrou poctou švédskému death metalu. Songy byly složeny s nadšením a hnilobou v srdci. Staré hroby jsou opět otevřeny, kříže obráceny směrem dolů a exhumovány staré death metalové postupy. Novinka byla zahrána ve stínu rozpadlých náhrobků s maniakálním nadšením. Kosti zase praskají, lebky se smějí do tmy a já si užívám old school death metal toho nejryzejšího provedení. Líbí se vám na hudbě poctivost, opravdovost a reálný základ? Milujete zvuk a pořádky devadesátých let? Potom jste zde správně. Album má velký drive i feeling. Víka od rakví opět praskají! Tohle CD je nutností pro každého poctivého fanouška. Švédský death metal z Japonska, který připomíná seknutí sekerou přímo do vaší hlavy! Skvělá severská záležitost!

Asphyx says:

The first album of Japan MORBID ART is a very good tribute to the Swedish death metal. The songs were composed with ardour and rot in the heart. Old graves are opened again, the Cross is turned downwards and the old death metal methods are exhumed. The news was played in the shadow of broken tombstones with manic enthusiasm. Bones are cracking again, skulls are laughing in the darkness, and I'm enjoying the old school death metal of purest version. Do you like the music of honesty, sincerity and a real basis? Do you like the sound and the orders of the nineties? Then you are right. The album has great drive and feeling. Lids from the coffins are bursting again! This CD is a must for every honest fan. Swedish death metal from Japan that resembles a chop with an axe directly into your head! Great Nordic thing!


tracklist:

To the Grave... [Intro] (2:33) 
Toxic Fog (3:18) 
Harm (4:53) 
Necrofuck (4:43) 
Torment in Hell (5:25) 
Rotten to the Core (6:14) 
Summon the God of Plague (6:23) 
Food for the Worms (4:36) 
The Cult of Flesh (1:47) 


band:
Infernal Demolisher (ANCIENT COSMOS, DAEMONIAN) - Vocals, Guitars, Bass, Programming

Share this games :

TWITTER