DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

sobota 24. března 2018

Home » » Recenze/review - ALASTOR - ...The Dark Tower...(2018)

Recenze/review - ALASTOR - ...The Dark Tower...(2018)



ALASTOR - ...The Dark Tower...
CD 2018, Dead Sheep Productions


Vítejte v mém thrash metalovém antikvariátu. Pohodlně se usaďte, otevřete si pivo. Jen chvilku strpení, připravím přehrávač. Dnes bych vás rád pozval k poslechu novinky portugalských maniaků ALASTOR. Kapely, která datuje svůj vznik až do roku 1988. Smečka, věrna svým základům, pro nás letos připravila další pravověrný zásek toho nejplesnivějšího thrashe, jaký si umíte představit. Nechte si chutnat, přátelé!

Pokud jste vyrůstali na starých dobrých KREATOR, SODOM  a dělá vám dobře i dřevní black metal, myslím, že byste mohli být spokojeni i s albem "...The Dark Tower...". Ano, tahle deska je hodně o vzpomínání, o zastřeném zvuku, jednoduchosti a ostrých riffech, které jsme už všichni slyšeli. Komu to ale vadí? Důležitá je pro mě atmosféra, výsledná nálada a pocit. Ke mě, do starodávného metalového antikvariátu, se hodí více než dobře.




Na starých kapelách mě fascinuje jejich přístup. Když novinku poslouchám, cítím, že ALASTOR pevně věří tomu, co hrají, jsou nadšení z toho, že se mohou přehrabovat ve starých kostech, lomozit rakvemi i mlátit kladivem do bělostných lebek. Přicházejí k nám z doby, kdy byl metal také zábavou, prostředkem pro setkávání stejně naladěných lidí. Chci na výlet do Lisabonu, chci na koncert ALASTOR! Zapařit, opít se a řvát do větru rouhavá slova jejich textů. Mám rád starý thrash metal, mám rád retro jako řemen. Miluji chvíle ve svém antikvariátu. "...The Dark Tower..." zde budou mít své čestné místo. Old school thrash metal, který vás vykostí!



sumarizace:


Tančíme na hrobech našich thrash metalových předků, přemýšlíme o nesmrtelnosti a řinčíme kostmi do rytmu jediného pravého thrash metalu. Portugalský kult ALASTOR ožil opět s neskutečnou silou a energií. Jestli jste si mysleli, že téhle hydře uniknete, tak jste se pekelně mýlili. Chytne vás, omámí a pokouše zuby ostrými jako hroty nožů. Při poslechu mám občas strach vylézt na světlo boží. Tisíckrát prokletý, obětovaný, zavržený. Takový se cítím při "...The Dark Tower...". Doomová nálada otevřených hrobů na mě dýchá ze všech stran. Tohle album je povinností pro všechny old school thrash metalové maniaky. Vítejte v pekle! Portugalské smrtící album, které vám zatluče hřeby do rakve! Vynikající chorobná deska! Inferno! Kult!




Asphyx says:
We are dancing on the graves of our thrash metal's ancestors, we think about immortality and rattle bones to the rhythm of the only one true thrash metal. Portuguese cult ALASTOR is alive again with incredible strength and energy. If you thought you'll escape this Hydra, you are hellishly wrong. It grabs you, drug and bite with teeth sharp like tip of knives. When I listen, I'm sometimes scary to come into the light of God. A thousand times cursed, sacrificed, cashiered. So I'm feeling with "...The Dark Tower...". Doom mood of open graves breathes from all sides at me. This album is a obligation for all old school thrash metal maniacs. Welcome to hell! Portuguese deadly album that knocks nails in your coffin! Excellent morbid CD! Inferno! Cult!


Tracklist:
1. Intro I – O Livro dos Mortos
2. O Mal Morto
3. Nas Trevas
4. O Pai da Mentira
5. O Poder do Inferno
6. Invocações
7. Intro II – Fornicação Bestial
8. Possuída por Satã
9. Depois do Sarcófago
10. Portal Maldito
11. Máquina Infernal (O Olho do Inferno)
12. Final Obscuro

band:
JA - Gt + NS - Gt + GC - Vx/Bx - FS - Dr
https://www.facebook.com/ALASTOR.PT/
Share this games :

TWITTER