DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

úterý 1. května 2018

Home » » Recenze/review - BLOOD TSUNAMI - Grave Condition (2018)

Recenze/review - BLOOD TSUNAMI - Grave Condition (2018)


BLOOD TSUNAMI - Grave Condition
CD 2018, Soulseller Records

Vypálím ti cejch na tvoji krásnou kůži. Spálím tě a ty mi budeš děkovat za bolest. Občas býváš šílená, divoká a máš ráda špinavou muziku. Budeme se spolu zmítat v rytmu ostrých riffů, zatančíme si mezi hroby. Tak na co čekáš? Ukaž mi rameno, železo už hoří. Vypálím ti tam nápis THRASH METAL!

Mám rád hudbu, ze které cítím chvění. Líbí se mi muzika, která mě nenechá v klidu. Norští thrasheři BLOOD TSUNAMI na to jdou hezky postaru. Poctivě a uvěřitelně. Podobným stylem, jako to dělávali VENOM, SLAYER, SODOM, DESTRUCTION, TOXIC HOLOCAUST. Jejich hudba připomíná čerstvě exhumovaný hrob, ze kterého jako zombie vylézají vzpomínky na osmdesátá a devadesátá léta. Je cítit, že opravdu věří tomu, co hrají. 

 

"Grave Condition" je albem náležitě špinavým, surovým, rychlým a zároveň melodickým. Obsahuje v sobě kýžený feeling a rebelii. Punkové i heavy pasáže osvěží a dělají z desky pokrm pro všechny pravověrné. Proti zvuku, obalu, ani provedení nemám pražádných námitek. Podobný dřevní thrash metal dotýkající se základů stylu má u mě dveře vždy otevřené. Záleží jen na tom, zda dá kapela do skladeb kus svých shnilých srdcí. BLOOD TSUNAMI to zvládli na výbornou. Akorát záleží, co od hudby očekáváte. Pokud máte rádi punkový přístup a černé kapky krve odkapávající ze stropu temných katakomb, pak neváhejte. Škvaří se maso na tvých zádech, svíjíš se bolestí. Na tvé tváři se ale rozlévá blažený úsměv. Ano, tohle je thrash metal! Navěky vypálený v naších srdcích. Skvělá deska!


sumarizace:

Špinaví thrasheři BLOOD TSUNAMI mezi nás vyvrhli pořádně plesnivou mršinu. Ostrý, nekompromisní thrash s morbidními melodiemi, krutostí a silou. Pokud máte rádi staré, dobré poctivé časy, budete určitě spokojeni jako já. Řeže to, pálí to a kope jako splašený kůň. Songy, připomínající údery pěstí do obličeje. Norská thrashová kreatura se probudila, aby nás spálila černým ohněm. Už vás někdo někdy bodl rezavým nožem do břicha? Pocity jsou při poslechu hodně podobné. Thrash metal, který řeže jako sekáček na maso! Velmi dobře!


Asphyx says:

The dirty thrash maniacs BLOOD TSUNAMI casted up among us a really moldy carcass. Sharp, uncompromising thrash with morbid melodies, cruelty and power. If you like old good honest times, you will definitely be satisfied as me. It cuts, burns and kicks like a runaway horse. Songs reminding punches to the face. Norwegian thrash creature woke up to burn us with black fire. Have you ever been stabbed with a rusty knife into the belly? Feelings are very similar when listening. Thrash metal that cuts like a cleaver! Very well!


TRACKLIST
1. Poison Tongue (3:39)
2. The Allegory Of The Cave (2:57)
3. The Collapse (3:29)
4. Gargoyle (3:28)
5. The Acid King (2:43)
6. The Cruel Leading The Fool (3:04)
7. In The Dungeon Of The Rats (3:06)
8. For Faen i Hælvete! (1:21)
9. Steel Meets Steel (3:40)

LINE-UP
Peter Michael Kolstad Vegem – Guitar and vocals
Carl Thomas Morales Janfalk – Bass
Bård G. Eithun - Drums
Kristoffer “Dor” Sørensen – Guitar

Share this games :

TWITTER