DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

úterý 12. června 2018

Home » » Recenze/review - GHOST - Prequelle (2018)

Recenze/review - GHOST - Prequelle (2018)


GHOST - Prequelle
CD 2018, Loma Vista

Co takhle pytel pop cornu, alespoň litr coca coly a trošku toho vzpomínání? Bere vás často nostalgie? Koukáte rádi na osmdesátkové filmy? Už sedíte? Jste narvaní hamburgery a teče vám kečup po bradě? Co takhle taky nějakou hudbu? Doporučuji novinku GHOST. Jo, to je ta retro grupa s maskama, co je tajemná jak hrad v Karpatech. Hele, neberte je vážně, je to hlavně zábava a legrace. Perfektně zahrané, se skvělou produkcí, tunou zajímavých klipů.

Stylově pánové opustili okultní rock a hodili mezi nás bezbožné pořádnou porci arénového rocku. Jo, to kdysi hrávaly takový ty načančaný kapely. Já je sice již v dobách svého mládí nesnášel, ale tak, to je můj problém. Sice často vynikající muzikanti, ale ta image, no co vám budu vyprávět, asi jste někdy taky viděli MTV.



Přiznám se, že úspěch této kapely mi není záhadou. Fotříci zamáčknou slzu v oku, holky zvlhnou a konečně si taky budou moci s někým zazpívat. Skladby jsou neskutečně přeslazený, cukr (bílý zabiják) z nich stéká jako poleva (hnědá vole!). Trošku toho KINGA DIAMONDA, MERCYFUL FATE, něco málo z ALICE COOPERA, přidáme klávesy jak z romantických komedií a na úspěch je zaděláno. Nekritizuji, spíš si říkám, jak se všechno krásně vrací v kruzích. Zase na druhou stranu - všechno je dneska retro, záleží jen na tom, jak jej podáte. A GHOST (které poslouchat nebudu, ani kdyby mě mučili) umí vše nadávkovat v tom správném poměru. Je to svým způsobem velké umění. Měřeno tentokrát samozřejmě prodejností a sdílením na facebooku. Pánové zajisté už ovládly všechny sociální sítě, jejich videa se stala diskutovaná pro svoji "šokantnost" a na účtu přibylo hezkých pár cifer navíc. Pokud tedy máte chuť na trošku toho vzpomínání, lásky a porozumění, tak neváhejte. Budete určitě spokojeni. Show must go on!


sumarizace:

Sorry, ale tohle je opravdu šílená nuda! Nemám slov.



Asphyx says:

Sorry, but this CD is absolute boredom! I have no words!


tracklist:
1. Ashes
2. Rats
3. Faith
4. See The Light
5. Miasma
6. Dance Macabre
7. Pro Memoria
8. Witch Image
9. Helvetesfönster
10. Life Eternal

band:
Cardinal Copia
Papa Nihil
Nameless Ghoul

Share this games :

TWITTER