DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

neděle 29. července 2018

Home » » Recenze/review - THE BLACK SORCERY - ...And the Beast Spake Death from Above (2018)

Recenze/review - THE BLACK SORCERY - ...And the Beast Spake Death from Above (2018)


THE BLACK SORCERY - ...And the Beast Spake Death from Above
CD 2018, Krucyator Productions

Vezmi dřevěný kříž, na delší straně udělej ostrou špičku a jdi probodnout toho, kdo tě obrátil na slepou víru. Jedině krev smyje všechny tvé hříchy. Kajícně vypij kalich hořkosti, poklekni a služ konečně obrácené straně. Totální devastace přichází. Chtěl si celý život poznat peklo, tak máš konečně možnost. Nalaď si v márnici na přijímači prvotinu kanadských black death metalistů THE BLACK SORCERY a uvidíš, jak ti pukne hlava strachem.

Funerálně bestiální sekání do živých těl. Tak by se dala popsat nová deska "...And the Beast Spake Death from Above" asi nejlépe. Žádné slitování, jde se až na hranu, surově a bez příkras. Tenhle flák zkaženýho masa vám rozhodně vonět nebude. Je to extrém nad extrémy, vyhlazovací záležitost, která bolí jako hroty hřebů pronikajících ti do měkkých tkání. Kanaďané na to jdou těžce, krutě, nesnesitelně. Nebojí se říznout do živého. Zemři také!


Až se otřepete z prvotního šoku, zjistíte určitou podobnost s kapelami jako BLACK WITCHERY, ARCHGOAT, BLASPHEMY, GOATCRAFT. Jedná se přesně o ten druh black death metalu, u kterého slabý jedinec spáchá sebevraždu a intelektuál bude nevěřícně kroutit hlavou. Kde se bere takové zlo a špína? Mezitím, co budete přemýšlet, tak vám THE BLACK SORCERY provedou řez napříč trupem, vyvrhnou vaše střeva, donutí je sníst a nakonec vám rozmlátí hlukem lebku. Tam někde v temnotách má ďábel svoji líheň. Podobné kapely jsou tam školeny, jak zabíjet hudbou. Nutno říct, že Kanaďanům se to povedlo na výbornou. Předpokládá se samozřejmě trpělivost, pozorný poslech a určitá odolnost. Pokud tohle všechno máte, tak vás určitě rádi s kapelou uvidíme na první okultní seanci, co se bude pořádat. Black death metal, u kterého se uškvaříte ve vlastních zlých myšlenkách! Skvěle!



sumarizace: 

"...And the Beast Spake Death from Above" je albem, na kterém se potkává Satan s nenávistí. Nahrávka zní absolutně nihilisticky, riffy jsou ostré, až primitivní, zákeřné. THE BLACK SORCERY moc dobře ví, jak má znít poctivé peklo! Na novince jsou zohaveny svaté ostatky a vyhlášena válka celému světu. Hroby se otvírají a ven vylézají vzteklé bestie. Tahle hudba by se měla hrát o půlnoci na opuštěných hřbitovech. Zlo zase jednou zvítězilo a zničilo vše živé. Totální blasfemický black death metal! Ďábelské album! 

Asphyx says: 

"...And the Beast Spake Death from Above" is an album where Satan meets hate. The recording sounds absolutely nihilistic, riffs are sharp, even primitive, insidious. THE BLACK SORCERY knows well how honest the Hell should sound! On the new album there are holy relics disfiguring and there's the war on the whole world declaring. The tombs are opened and angry beast are coming out. This music should be played at midnight on abandoned cemeteries. The evil has once again triumphed and destroyed all living things. Total blasphemous black death metal! Devilish album!




ORDER:

TRACKLIST:
1.Ancient Dialects of Wind
2.Traitor Bomb Threat
3.Seizures
4.Frost Veined
5.Circling The Drain
6.Splintered Glass Arsenal
7.Incursion
8.Helgeist

CREDITS:
Lörd Matzigkeitus– Vocals
Parageist– Guitar/Bass
Orpheus– Guitar/Bass
Ghast– Guitar (Solos)
Manås Reaver– Drums

THE BLACK SORCERY:

KRUCYATOR PRODUCTIONS:
Share this games :

TWITTER