DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

úterý 17. července 2018

Home » » Recenze/review - INFERNAL EXECRATOR - Obsolete Ordinance (2018)

Recenze/review - INFERNAL EXECRATOR - Obsolete Ordinance (2018)


INFERNAL EXECRATOR - Obsolete Ordinance
CD 2018, Pulverised Records

Obrovská černá brána přede mnou. Sliz, stékající dolů a páchnoucí jako tlama právě probuzené šelmy. Strach, bázeň, bolest. Jako bych byl v šoku, zmrazený a zároveň rozžhavený doběla. Natahuji ruku, ponořuji ji do černé mokvající hmoty. Sálá! Cítím zkažené spálené maso. Hniloba! Vtahuje mě pomalu dovnitř. Vcucne mě, omotá svými chapadly. Jsem na druhé straně. 

Onen svět mě ihned přivítá totálně vyhlazovacím úvodem novinky singapurských INFERNAL EXECRATOR. Kapely, která je absolutním zosobněním zla a nihilismu. Death metal, rituální černota a hlavně neuvěřitelný tlak a nasazení. Takové je i nové album "Obsolete Ordinance".




U "Obsolete Ordinance" se spousta z vás, i když nevěříte v boha, raději pokřižuje. Tahle deska totiž balancuje na tenké ostré hraně toho, co je považováno běžnou veřejností za extrém. INFERNAL EXECRATOR jdou ještě dál. Předkládají blasfemicky znějící nahrávku, která vás jen utvrdí v tom, že peklo opravdu existuje. Stylově lze smečku zařadit po bok kolegů IMPIETY, ANGELCORPSE, BLASPHEMY, SARCÓFAGO. Po celou dobu poslechu mám neodbytný pocit, že jsem se právě chytil do pasti. Ocelové čelisti riffů mě drtí, koušou, rána tepe a krev uniká v rytmu skomírajícího srdce. Jdi a spal svoji vlastní rakev! Už ji stejně nebudeš potřebovat. Tohle album je totiž nelidským šílenstvím, shnilým kusem masa, hozeným do ksichtu všem slepým věřícím. Rouhání, inferno! Světlo neexistuje, zůstala jen tma, INFERNAL EXECRATOR a black/death metal! Vynikající zásek pro všechny prokleté!


sumarizace:

INFERNAL EXECRATOR poslali do světa desku žhavou jako láva, vytékající ze samého pekla. Spaluje vše živé a přináší jen bolest a utrpení. Připomíná apokalyptické filmy, ve kterých zůstane naživu jen pár osamělých duší. Jinak je všude jen nekonečná prázdnota, tichý smutek a strach. Maniaci ze Singapuru jsou jako přírodní katastrofa, vichřice nebo tsunami. Jsou nekompromisní v tom, co hrají, nepřístupní a pozvali nás na dlouhou procházku mezi duše zemřelých. Když přistoupíte na jejich hru, můžu vám slíbit jen nekonečnou bolest a zatracení. Budete se smažit ve vroucím oleji, budou vám vytrhány všechny zuby, odstraněny vlasy i duše. Zůstane jen nebohé a slabé tělo. Když vám pak tahle nákaza pronikne do krve, stanete se pokornými sluhy této smečky a jediným smyslem vašeho života bude nekonečné bloudění s jejich CD na prsou. Death blackové album, které může způsobit slabším povahám srdeční infarkt. Nekonečná blasfemie lidské mysli. 


Asphyx says:

INFERNAL EXECRATOR sent into the world a record hot like lava flowing from the hell. It burns all the living and brings pain and suffering only. Maniacs from Singapore are like a natural disaster, storm or tsunami. They are uncompromising in what they are playing, inaccessible, they invite us for a long walk among the souls of the dead. INFERNAL EXECRATOR went to school, perhaps to Beelzebub himself. They were attentive and industrious students. Set the dirt and human evil to music isn't easy. INFERNAL EXECRATOR did it. Death black metal album, that can cause heart attack to weaker natures. Never-ending blasphemy of human mind.


Obsolete Ordinance will be released July 27, 2018 through Pulverised Records.

TRACKLIST
1. Infernal Execrator (True Blasphemous Conqueror) (5:04)
2. Incinerate Halakhah Theorem (3:53)
3, Scions Of Irreverent Bloodshed (3:39)
4. Northern Superiority (3:44)
5. Quintessence Of Timeless Void (2:57)
6. Supreme Barbarous Ordo (4:03)
7. Obsolete Ordinance (3:29)
8. Absolute Celestial Condemnation (7:49)

Share this games :

TWITTER