DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

neděle 22. července 2018

Home » » Recenze/review - VOMITILE - Pure Eternal Hate (2018)

Recenze/review - VOMITILE - Pure Eternal Hate (2018)


VOMITILE - Pure Eternal Hate
CD 2018, Satanath Records

Má rakev hořela, už když jsem do ní uléhal. Maso mi seškvařené odpadávalo od kostí, mozek se vařil ve vlastní šťávě. Lebka nakonec praskla žárem. Kremace lidské mysli pokračovala šíleným způsobem a já se těšil konečně na spočinutí. Prach, kterým jsme, vychladl až po dlouhé době. Nad černým mazlavým stínem kdysi silného člověka se jako nějaký bezbarvý balónek vznášela duše. Bylo na čase opustit tento svět a vydat se na nekonečný výlet na druhou stranu.

Vzal jsem si s sebou novou, v pořadí již třetí dlouhohrající, desku řeckých maniaků VOMITILE. Nutno rovnou říci, že jejich temný a ošklivý death metal se stal na dlouhou dobu mým velmi dobrým průvodcem. Pokud máte rádi klasické postupy, totální nasazení a devastující účinky předkládaného materiálu, tak rozhodně neváhejte. Zklamáni nebudete.



Na "Pure Eternal Hate" je hodně znát nejen zkušenost a řemeslná zručnost muzikantů, ale také absolutní oddanost stylu. Morbidní pozůstatky třeba takových DEICIDE, MORBID ANGEL, VADER, BOLT THROWER, ENTOMBED, GRAVE, MALEVOLENT CREATION, PESTILENCE jsou toho jasným důkazem. Album neskutečně řeže, pálí, ničí. Je opatřeno poctivým a ostře řezaným zvukem, parádním obalem a nadšením pro poslední věci člověka. VOMITILE mají zkrátka talent předávat zprávy ze záhrobí opravdu uvěřitelným způsobem. Ano, fanoušek hledající progresi a novátorství pravděpodobně spláče nad výdělkem, ale takovýto člověk se zajisté poohlédne vlastně raději jinde. "Pure Eternal Hate" je stejně nakonec určeno spíše pro vyznavače klasiky, rouhání, infernálních chvilek poezie a morbidity. Pokud mezi takové patříte, mohli by vám VOMITILE určitě zkrátit nekonečné čekání na smrt. Tohle je válka s nebem! Masakr! Devastace a temnota! Zlo! Vynikající deska!


sumarizace:

VOMITILE se s tím nepářou, mají jasný cíl - vyhladit! Nutno říci, že se jim to daří. Líbí se mi neurvalý a neučesaný zvuk, mocná produkce i totální nasazení, které do muziky pánové dávají. Oceňuji i monumentální obal. Mám při poslechu pocit, že mi někdo stojí na hrudníku okovanou botou, dusí mě a drtí lebku v kleštích. Tohle album není nic pro slabé povahy. Masakruje, ničí, drásá a je bolestivé jako trhání nehtů bez umrtvení. Řečtí maniaci mě vykostili a pohodili jako nepotřebný kus masa u cesty. Neustále se do skladeb vkrádá temné zlo a jako celek je album doslova devastující. Divocí psi zase jednou všem ukázali, jak se má správně hrát poctivý death metal. Skvělá deska, která připomíná návštěvu opuštěných katakomb. Masakrující album a za mě vynikající hnilobný zážitek!



Asphyx says:

VOMITILE work it well, they have a clear goal – to destroy the world! I have to say that they do a great job with it. I like the rolling sound, powerful production and the total deployment that those gentlemen give to their music. I appreciate the monumental cover. During the listening I feel that someone is standing on my chest with heavy boot, choking me and crushing my skull in pliers. This album is not for weak people. It massacres, destroys, crawls and it is very painful lake tearing of nails with no anaesthesia. Those Greece maniacs teared out my bones and swept me away like an unnecessary piece of flesh by the road. Constantly I hear a dark evil and a whole album is literally devastating. The angry dogs once again showed us how the real death metal is supposed to sound. A great album which feels like a visit of abandoned catacombs. Massacre album and a great rotting experience for me!


ORDER/STREAM:

VOMITILE:

SATANATH RECORDS:
Share this games :

TWITTER